Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason2023 Samsung TV & monitorer får funktioner til farveblinde & svagtseende - FlatpanelsDK

2023 Samsung TV & monitorer får funktioner til farveblinde & svagtseende

28 Jun 2023 | Rasmus Larsen |

SeeColors lader brugere med forskellige former for farveblindhed genkalibrere deres TV-skærm eller monitor med henblik på at give en bedre billedoplevelse, siger Samsung.

Den såkaldte 'SeeColors'-funktion understøttes kun på 2023 Samsung TV inkl. "QLED" LCD TV og OLED TV samt monitorer inkl. 'Smart Monitor' og G95SC gaming-monitoren.


Farveblind Samsung

SeeColors Mode på et 2023 Samsung TV. Foto: Samsung

- "SeeColors Mode giver ni billedprofiler, så brugere kan vælge den mulighed, der er bedst egnet til dem. Funktionen justerer de røde, grønne og blå niveauer for at sikre, at seerne nemt kan skelne farver på skærmen afhængigt af deres grad eller type farveblindhed (CVD)," forklarer Samsung.

Kræver softwareopdatering

Funktionen har tidligere været tilgængelig som en app, men vil fremover være indbygget direkte i Samsungs Smart TV og monitorer. Til 2023-modellerne kræves en softwareopdatering. SeeColors Mode hos Samsung har modtaget 'Color Vision Accessibility'-certificering fra TÜV Rheinland.

Farveblind Samsung

SeeColors Mode på et 2023 Samsung TV. Foto: Samsung

Funktion til svagtseende

Samsung har også for nylig introduceret en TV-funktion kaldet Relumino Mode, der fremhæver elementer i billedet for at gøre det nemmere for svagtseende at følge med. - "Vi er begejstrede for at introducere yderligere tilgængelighedsfunktioner, herunder SeeColors og Relumino Mode, i vores 2023 TV og monitorer for at hjælpe personer med farveblindhed og svagsynethed," sagde Seokwoo Jason Yong, EVP of Visual Display, Samsung Electronics. "Under visionen om 'Skærme overalt, skærme for alle' vil vi fortsætte med at innovere og bringe inkluderende teknologier tættere på vores forbrugere."

Svagsynethed Samsung

Relumino Mode på et 2023 Samsung TV. Foto: Samsung

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |