Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's tiltag mod kontodeling øger antallet af kunder - FlatpanelsDK

Netflix's tiltag mod kontodeling øger antallet af kunder

12 Jun 2023 | Rasmus Larsen |

De nye tiltag mod uretmæssig kontodeling fra Netflix virker i selskabets favør. Der kom i de første dage flere nye kunder i butikken dagligt end under corona, ifølge Wall Street Journal.

Wall Street Journals tal kommer fra analysefirmaet Antenna, der i flere år har sporet antallet af nye Netflix-tilmeldinger i USA.

Tallene viser, at der både den 26. og 27. maj kom tæt på 100.000 nye kunder i butikken dagligt i USA, hvilket er et højere antal tilmeldinger end under starten af corona-nedlukningerne. 

Gennemsnittet siden tiltagene mod uregelmæssig kontodeling trådte i kraft ligger på 73.000 nye tilmeldinger dagligt i USA. Det er en stigning på 102% ift. de 60 dage forinden.


Overstiger opsigelser

Tiltagene mod kontodeling har også ført til opsigelser, men antallet af nye tilmeldinger overstiger frafaldet. Forholdet mellem nytilmeldinger og opsigelser er steget med 25,6% ift. de tidligere 60 dage. Der fremgår ikke tal for Europa og Danmark. Netflix indførte tiltagene mod uretmæssig kontodeling i Danmark, USA og resten af verden den 23. maj efter at have testet dem i udvalgte lande. Du kan læse mere om, hvordan det fungerer her. Det koster 39 kr/md. ekstra at dele en konto. Tallene fra Netflix kommer netop som TV 2 Play også er begyndt at at slå ned på kontodeling med et kluntet system, der rammer alle kunder. Det sker i dag.

Netflix kontodeling

- Kilde: WSJ, Antenna

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |