Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonC More rykker ind på TV 2 Play – hvis du har abonnement direkte - FlatpanelsDK

C More rykker ind på TV 2 Play – hvis du har abonnement direkte

27 Apr 2023 | Rasmus Larsen |

TV 2 og C More har indgået en aftale, som sender C Mores indhold – bl.a. krimier og børneindhold – på TV 2 Play fra d. 1. maj. Det gælder dog kun direkte kunder hos TV 2 Play 

TV 2 Play har som mål at nå 1,3 mio. abonnenter i 2025 og selskabet siger, at aftalen med C More er et skridt på vejen mod at realisere dette. TV 2 Play har tidligere lavet en lignende aftale med ShyShowtime (tidl. Paramount+), der dog koster ekstra på TV 2 Play.

- "Kombinationen af det danske og udenlandske indhold er vigtig, fordi langt de fleste af os efterspørger begge dele. På toppen af det danske indhold kan vi nu give vores abonnenter et samlet tilbud, der også tilfredsstiller appetitten på udenlandsk fiktion og serier. Så hvis man ikke kan få nok af ’Barnaby’, ’Beck’, ’Downton Abbey’ og alle de andre store titler, så samler vi nu det hele på Play," siger Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2.


Hvem der får adgang til hvad

Det meste indhold fra C More bliver tilgængeligt for alle TV 2 Plays direkte kunder, mens adgangen til BritBox-indhold under C More kræver, at man har TV 2 Play Favorit eller Favorit + Sport pakkerne. Der er tale om tæt på "10.000 stykker indhold", oplyses det. Det omfatter bl.a. 850 skandinaviske og internationale film såsom Twilight, The Hunger Games, Jægerne, Fanny & Alexander, Beck, Emil fra Lønneberg og Pippi Langstrømpe. Der er serier som Downton Abbey, Fargo og Younger. Med C More-aftalen tredobles også det samlede børnekatalog på TV 2 Play. At det kun gælder kunder, som har direkte abonnement på TV 2 Play, betyder, at f.eks. YouSee-kunder, der har TV 2 Play som del af deres tilbud, ikke får adgang. YouSee og andre tv-distributører sælger C More særskilt. - "Af rettighedsmæssige årsager kan TV 2 ikke stille C More-indholdet til rådighed for de kunder, der har købt TV 2 Play via TV 2s partnere," oplyser TV 2.

C More TV 2 Play

TV 2 play fremhæver selv dette indhold fra C More. Grafik: TV 2

C More under pres

I går blev det meldt ud, at C More lukker som særskilt streamingtjeneste i Sverige. Tjenesten kører videre i Danmark. - "Det er ingen hemmelighed, at der er hård kamp om kunderne på det danske streamingmarked. Derfor er vi ekstra glade for denne nye distributionsaftale med TV 2. Jeg er overbevist om, at C Mores stærke udvalg af krimiserier og andet gode indhold vil få mange fans på TV 2 Play," siger Jens Andreasen, Head of C More Danmark. C More-indhold dukker op på TV 2 Play den 1. maj.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |