Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTelia tager Viaplay ind, undtagen i tv-pakkerne - FlatpanelsDK

Telia tager Viaplay ind, undtagen i tv-pakkerne

24 Apr 2023 | Rasmus Larsen |

Telia-kunder kan fra i dag tilvælge streamingtjenesten Viaplay som del af deres mobil- eller bredbåndsabonnement. Viaplay og TV3-kanaler findes stadig ikke i tv-pakkerne.

Nye Telia-kunder kan få Viaplay (Film & Serier) uden beregning de første 3 måneder, hvorefter prisen er 109 kr/md. hvilket er 20 kr. lavere end normalprisen på 129 kr/md.

- "Vores mål er at levere løsninger i topklasse indenfor mobil, tv og streaming til de danske familier. Vi ser, at mange familier klipper kablerne til de store og dyre tv-pakker med forudbestemt indhold. På den baggrund vil vi give vores kunder valgfrihed til selv at sammensætte deres fortrukne indhold fra de største og bedste streamingtjenester. Med Viaplay ombord giver vi kunderne endnu flere muligheder på underholdningsfronten, og adgang til den bedste digitale underholdning, når og hvor de ønsker det," siger Jakob Steen, kommerciel direktør for Telias privatforretning.

Telia tilbyder allerede, at man kan købe Netflix, HBO Max, TV 2 Play, Spotify, Discovery+ og C More gennem deres mobil- og bredbåndsabonnementer.

Fordelen er, at man får rabat på visse streamingtjenester og man kan samle det hele på én regning. Man skal stadig bruge streamingtjenesternes egne apps på f.eks. Apple TV eller Google TV, som er de to løsninger Telia anbefaler og sælger til formålet. Mange Smart TV har også Viaplay app indbygget.

 Læs også: Guide: Streamingtjenester, TV-platforme & apps

Der kan med Viaplay kun tilknyttes 5 enheder og streames på kun 2 enheder samtidig.


Ikke i Telias tv-pakker

Telia siger, at Viaplay kan tilvælges med alle abonnementer undtagen tv-pakkerne, som heller ikke indeholder TV3-kanalerne. Telia oplyser, at det skyldes, at de ikke har indgået en rettighedsaftale for tv-pakkerne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |