Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMicrosoft dropper ny Xbox-hjemmeskærm fuld af reklamer - FlatpanelsDK

Microsoft dropper ny Xbox-hjemmeskærm fuld af reklamer

18 Apr 2023 | Rasmus Larsen |

Microsoft havde planlagt at introducere en opfrisket hjemmeskærm på Xbox konsoller, men beta-testeres klager over udseendet og de mange reklamer har fået selskabet på andre tanker.

Hjemmeskærmen har været testet blandt betatestere forud for en senere offentlig lancering, men Microsoft fjerner den nu fuldstænding fra beta-softwaren.

- "Vi hører fra jer, at ændringerne i toppen af Home ikke efterlod nok plads til, at man kunne nyde sine baggrunde, og at den føltes overfyldt," skriver Ivy Krislov, Senior Product Manager Lead, Xbox experiences. "Vi arbejder på at balancere oplevelse, tilgængelighed, funktion og behov i vores fællesskab og give dig en fantastisk og forfrisket hjemmeoplevelse."


Ny Xbox hjemmeskærm

Den planlagte nye Xbox-hjemmeskærm, som Microsoft nu har droppet

I september 2022 påpegede Flatpanels, hvordan den nye hjemmeskærm var fuld af reklamer for spiltjenesten Xbox Game Pass, som Microsoft forsøger at få flere Xbox-brugere til at tegne abonnement på. Selvom sådanne opslag kan være nyttige ift. at opdage nye spil, så bør de findes i butikken og ikke på brugerens personlige hjemmeskærm, der i stedet bør kunne tilpasses efter brugerens ønsker. Microsoft siger, at de snart vender tilbage med detaljer om fremtiden for hjemmeskærmen på Xbox. Forhåbenligt har selskabet lyttet til slutbrugernes ønsker.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

PlayStation VR2 virker snart med PC'en inkl. Steams VR-spil

04 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |