Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonI dag slukkes BBC Earth & Brit kanalerne: BBC Nordic tager over - FlatpanelsDK

I dag slukkes BBC Earth & Brit kanalerne: BBC Nordic tager over

17 Apr 2023 | Rasmus Larsen |

BBC lukker i dag to kanaler og samler indholdet på én ny kanal med tilhørende streamingarkiv hos tv-distributører. 

Tv-markedet er under forandring med en fortsat migrering fra kanaler mod streamingtjenester. Den britiske public service-pendant til danske DR tager nu konsekvensen ved at lukke to kanaler og fokusere sin indsats på én fælles nordisk tv-kanal. Den hedder BBC Nordic.

BBC Earth og BBC Brit havde sidste sendedag i går søndag den 16. april. BBC Nordic starter transmission i dag den 17. april.

- "Hos BBC Studios vil vi gerne vise vores publikum i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, at vi går op i, hvad I elsker at se. Vi er dykket ned i seernes vaner og har håndplukket programmer, som vi ved, at vores publikum sætter pris på," siger Arran Tindall, vicedirektør key markets, BBC Studios.

BBC Nordic

BBC Nordic viser britiske komedier, naturprogrammer og lignende typer indhold, som BBC er kendt for. BBC har også egen streamingtjeneste i Danmark, den såkaldte BritBox, ligesom visse BBC-produktioner løbende indkøbes af DR til visning på DR-kanaler og DRTV. Med til BBC Nordic hører en on demand-tjeneste (BBC Nordic+), hvor danskere med en tv-pakke kan streame nogle af de programmer, der sendes på kanalen, når de har tid og lyst. Også Disney har for nylig lukket flere kanaler på det danske tv-marked.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |