Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney bekræfter 3 nye 'Star Wars' film og nye serier - FlatpanelsDK

Disney bekræfter 3 nye 'Star Wars' film og nye serier

10 Apr 2023 | Rasmus Larsen |

Disney har annonceret tre nye Star Wars film og bekræftet udgivelsestidspunkter for yderligere Star Wars serier, der får premiere på Disney+.

De tre nye film har endnu ikke fået titler, men Disney bekræftede, at de skal instrueres af hhv. James Mangold, Dave Filoni og Sharmeen Obaid-Chinoy.

Vi forventer herudover yderligere to Star Wars film fra Taika Waititi og Shawn Levy, men det er uklart, hvordan det hele hænger sammen. Visse andre tidligere annoncerede filmprojekter er blevet droppet.

Selskabet siger, at de tre nye film vil "spænde over fortiden, nutiden og fremtiden".

Lucasfilm skriver, at "Mangolds film vil foregå ved Jediernes opståen og fortælle historien om den 'første Jedi, der udøver Kraften'. Filonis film vil samle tråde fra de seneste Disney+ serier, mens Obaid-Chinoys vil foregå 15 år efter Star Wars: The Rise of Skywalker, centreret omkring 'genopbygning af Jedi-ordenen og magterne som opstår for at rive den ned'."

I Obaid-Chinoys film får karakteren Rey (Daisy Ridley) comeback. Manigolds film foregår 25.000 år før noget, der tidligere er set universet. Yderligere detaljer må vi vente på.

- "Som du kan se af alt det tv, vi har lavet, udforsker vi en masse forskellige historier. Dette er virkelig affødt af, hvad George Lucas sagde for år siden: at han skabte Star Wars for at bevæge sig frem og tilbage langs en mytologisk tidslinje," sagde Kathleen Kennedy, chef for Lucasfilm. "Nu søger vi at udvide den tidslinje, bygge en rig fremtid, udvide nutiden og gå dybt ind i fortiden for at fortælle vores historier, og vi er begejstrede for at arbejde med nogle af de bedste og mest passionerede filmskabere på projekter, der vil spænde over fortiden, nutiden og fremtiden."


Star Wars

Star Wars tidslinjen. Foto: Star Wars Celebration Europe 2023

Ny Star Wars serier

Disney bekræftede, at Ahsoka serien, der foregår efter imperiets fald, får premiere på Disney+ i august 2023. Danske Lars Mikkelsen skal spille Thrawn. Traileren er indlejret nederst. Star Wars Skeleton Crew med Jude Law i hovedrollen får premiere på Disney+ i løbet af 2023, og Andor sæson 2 udkommer på streamingtjenesten i august 2024. En anden Star Wars serie kaldet The Acolyte, som fortæller en historie "fra skurkenes perspektiv" og som foregår i High Republic-tiden, får premiere på Disney+ i 2024. Der er med andre ord masser af Star Wars på vej til Disney+ og biografer i nærheden af dig, og vi håber, at Disney snart fortæller mere om, hvad man kan forvente.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |