Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNye 'Ringenes Herre' spillefilm på vej fra Warner Bros - FlatpanelsDK

Nye 'Ringenes Herre' spillefilm på vej fra Warner Bros

24 Feb 2023 | Rasmus Larsen |

Adskillige nye film baseret på Tolkiens bøger og som forlængelse af de tidligere Ringenes Herre og Hobbitten filmtrilogier er på vej, bekræfter Warner Bros.

For over 20 år siden havde Peter Jacksons episke The Lord of the Rings premiere. Det blev til en trilogi efterfulgt af endnu en trilogi baseret på The Hobbit. Tilsammen har de indspillet knap 6 mia. dollars i biografer verden over, plus et ukendt beløb på hjemmemarkedet.

De nye film får ligeledes biografpremiere, men derudover er det småt med detaljer. Warner Bros siger, at det er "spillefilm baseret på 'Ringenes Herre' og 'Hobbitten'" samt "de ærede værker af J.R.R. Tolkien". Der er tale om "flere spillefilm", som "udvider den meget elskede verden og karakterer i Midgård".

- "For tyve år siden tog New Line et hidtil uset trosspring for at realisere de utrolige historier, karakterer og verden af 'The Lord of the Rings' på det store lærred. Resultatet var en skelsættende serie af film, der er blevet omfavnet af generationer af fans. Men på trods af al omfanget og detaljerne, der kærligt er pakket ind i de to trilogier, forbliver det enorme, komplekse og blændende univers skabt af J.R.R. Tolkien stort set uudforsket på film. Muligheden for at invitere fans dybere ind i den filmiske verden af Middle-earth er en ære, og vi er glade for at samarbejde med Middle-earth Enterprises og Embracer på dette eventyr," sagde Warner Bros. Pictures Group medformænd og CEOs Michael De Luca and Pam Abdy.

Der er heller ikke sat dato på. Projektet er ikke relateret til den aktuelle tv-serie fra Amazon.

Warner Bros sagde ydermere, at der afsløres konkrete planer for den kombinerede HBO Max og Discovery+ streamingtjeneste den 12. april.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |