Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix får fancy redesign på iPhone – men hvad med Apple TV? - FlatpanelsDK

Netflix får fancy redesign på iPhone – men hvad med Apple TV?

17 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Netflix har opfrisket sin app til iPhone med en fancy parallakse-effekt, hurtigere og mere flydende navigation, haptisk feedback mm. Appen til Apple TV er stadig påfaldende ringe.

Ejer du en iPhone, så prøv at opdatér Netflix appen til version 15.14.0. I hver sektion ses nu et 'billboard' med en parallakse-effekt, når iPhone bevæges. Baggrundsfarven ændrer sig dynamisk, og film/serier vises som 'kort', der kan åbnes og lukkes uden ventetid. Der er haptisk feedback, når der skiftes mellem faner.

Generelt er navigationen mere flydende og hurtigere, og Netflix har givetvis sat ny standard for brugerflade på smartphone, som andre streamingtjenester kan finde inspiration i over de kommende år.




Hvad med Apple TV?

Netflix's app til tvOS og Apple TV er derimod fanget i 10'erne – tilsyneladende helt forsætligt. Appen til Apple TV mangler understøttelse af interaktivt indhold, top-10 lister, 'Afspil noget', dobbelt tommelfinger op, det billigere reklameabonnement, mulighed for at fjerne titler i køen, integration med Apple TV appen og andre nye funktioner og brugerflade-elementer, som Netflix tilbyder i sin app på mange andre TV-enheder. I et tweet svarede en af de iOS-designere, som annoncerede iOS-redesignet, på et spørgsmål om tvOS appen og sagde, at han "har givet den noget kærlighed". Der kom ikke yderligere detaljer på bordet og tweetet er sidenhen blevet slettet. Tolk det som du vil. - Kilde: Janum Trivedi

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |