Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle er gået i gang med at refundere Stadia-køb i Europa - FlatpanelsDK

Google er gået i gang med at refundere Stadia-køb i Europa

16 Nov 2022 | Rasmus Larsen |

Googles streamingtjeneste til spil, Stadia, blev en storstilet fiasko. Tjenesten lukker i januar og Google er nu begyndt at refundere køb af hardware og spil i Europa.

Tidligere på måneden begyndte Google at refundere køb i USA og nu er turen kommet til Europa. Det beretter kunder på reddit.

Google refunderer køb af spil og spiludvidelser samt køb af hardware såsom Chromecast og Stadia-controlleren. Abonnementsbeløbet refunderes ikke. Hardwaren refunderes kun, hvis man købt direkte fra Google.


Stadia

Google refunderer både køb af hardware og spil

Man skal som udgangspunkt ikke gøre noget for at få sine penge tilbage. Der sendes i faser emails ud til kunder med nærmere information. Google har publiceret en supportside med svar. - "Vi forventer at have behandlet størstedelen af refusionerne inden den 18. januar 2023," skriver Google. Stadia blev lanceret med store armbevægelser i 2019 på nogenlunde samme tidspunkt som Apple Arcade – en spiltjeneste med download. Lanceringen var plaget af tekniske problemer og mangler, men med tyder på, at det ultimativt var forretningsmodellen med køb af spil til streaming, som sænkede Stadia. Stadia lukker definitivt den 18. januar 2023. - Kilde: reddit via 9to5Google

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |