Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNorlys og Stofa holder tv-priserne i ro for hhv. 2. og 3. år i træk - FlatpanelsDK

Norlys og Stofa holder tv-priserne i ro for hhv. 2. og 3. år i træk

20 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

Mens YouSees priser på tv-pakker er på himmelflugt, vil priserne hos Norlys (tidl. Boxer) og Stofa forblive uændrede igen i 2023, ligesom i 2022 samt 2021 for Stofas vedkommende.

At det er nyhedsværdigt, når tv-distributører ikke hæver sine priser fra årsskiftet, fortæller historien om tilstanden på det danske tv-marked. Danskerne er blevet vant til årlige prisstigninger, som ifølge aktørerne ofte har udspring i dyrere sportsrettigheder.

 Læs også: Yousee hæver igen priserne på tv-pakker og Bland Selv i 2023

Norlys, der tidligere var kendt som Boxer, og Stofa, der ejes af Norlys, hævede ikke priserne på tv-pakker i 2022 og Stofa gjorde det heller ikke i 2021. Med til historien hører det dog, at Boxer hævede priserne med 10-30 kr/md. i 2021 ikke længe efter tidligere udmeldte prisstigninger.


Ingen prisstigninger i 2023

Igen i 2023 holdes priserne i ro hos både Norlys og Stofa og det oplyses, at ambitionen er, at prisloftet holder i hele 2023. - "Mange af vores kunder er i forvejen presset af stigende priser på alt fra energi til dagligvarer. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at vi ser verden fra kundernes perspektiv og gør alt, hvad vi kan for at undgå nye prisstigninger," siger Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys Digital. - "Vi tror ikke på, at prisstigninger på tv-markedet er vejen frem. Derfor sætter vi alt ind på at forhandle nogle aftaler hjem, der ikke betyder stigende priser for vores kunder. Vi håber, at tv-stationer og rettighedsorganisationer er indstillet på at udvise samme mådehold af hensyn til kunderne," tilføjer han. Stofa har traditionelt været betragtet som den direkte kabel-tv konkurrent til YouSee og udspillet kan givetvis kapre en portion kunder i et marked for tv-pakker, der samtidig presses af de mange nye streamingtjenester. Læs også: Stofa skifter strategi og udfaser egne tv-bokse - "Der er ingen tvivl om, at vi ville have tjent flere penge ved at hæve vores priser årligt. I stedet har vi fået gladere kunder, og vi oplever også, at der er færre, som ønsker at skifte til en anden tv-udbyder," siger Sune Nabe Frederiksen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |