Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWBD chef: Ny streaming-tjeneste får det mest alsidige katalog i Danmark - FlatpanelsDK

WBD chef: Ny streaming-tjeneste får det mest alsidige katalog i Danmark

28 Jun 2022 | Per Fanefjord Laursen |

Warner Bro. Discovery’s kommende streamingtjeneste – der bliver et mix af HBO Max og discovery+ – har potentiale til kunne at tilbyde kunderne den mest komplette streamingtjeneste på markedet. 

Det siger den nyudnævnte nordiske chef for Warner Bros. Discovery (WBD), danske Christina Sulebakk, som deler sine første overvejelser med Flatpanels.

Baggrunden er den store internationale fusion mellem WarnerMedia og Discovery, der dog langt fra er på plads, og timingen af den nye tjeneste er fortsat ukendt. 
 

Konkrete krav til kundeservice

Den nye nordiske direktør lover samtidig, at hun vil stille skarpt på brugertilfredshed.
Christina Sulebakk
Christina Sulebakk, nordisk chef, WBD
- "Det er, hvad vi måler og optimerer efter. Vi har en lokal veluddannet kundeservice i både Discovery og HBO Max i Danmark, og tilbyder kundeservice via chat, telefon og e-mail og har en meget omfattende FAQ. Vi har gode åbningstider og tilgængelighed og svarer altid telefonen og chat lynhurtigt – og e-mail inden for én dag," siger hun og uddyber:  - "Opgaven er at udvikle det gode arbejde, som fortsætter under fusionen af WarnerMedia og Discovery. Vi tager al bruger-feedback og sender videre til de relevante afdelinger, for vores fokus bredt i virksomheden er netop at tilfredsstille vores brugere."  

Kvalitet og pris er vejen til loyale kunder

Man kommer ikke uden om, at streamingmarkedet er tæt pakket med mange forskellige udbydere. Det er en sand fest for forbrugerne med utallige tjenester og et stort udbud. De udbydere, der formår at tilbyde det mest interessante indhold til en konkurrencedygtig pris, står selvsagt stærkest, når forbrugerne vælger til og fra, konstaterer hun: - "Jeg tror, mange forbrugere hopper fra den ene tjeneste til den anden afhængig af, hvad der er af nyt og spændende indhold i den pågældende måned. Det er derfor vigtigt for os hos WBD, at vi konstant har noget interessant at tilbyde vores abonnenter," siger Sulebakk. Hun vurderer at den kommende fusionerede streamingtjeneste vil stå sig godt i konkurrencen. - "Vi arbejder på at samle HBO Max og discovery+ til én samlet tjeneste. Udbuddet af indhold på den platform vil være unikt, det vil være den mest alsidige programportefølje på markedet. Med noget for hele familien. Kvinde som mand – ung og gammel. Sport, serier, film, reality, familieindhold og dokumentarer." Læs også: EU godkender fusion mellem Discovery og Warner/HBO 

Nordisk base passer godt 

Christina Sulebakks jobskifte fra europæisk HBO Max chef til nordisk WBD-chef kan muligvis vække undren. - "Jeg har i forbindelse med min seneste EMEA-rolle boet i blandt andet Madrid, Budapest og New York, men jeg kan ikke løbe fra, at jeg er dansker – med en norsk mor – så jeg har helt automatisk et stærkt tilknytningsforhold til den nordiske region. Geografisk kan jeg nu fokusere på de nordiske lande. Fra at være General Manager for HBO Max, har jeg nu ansvar for ledelsen af alle Warner Bros Discoverys kanaler og tjenester i Norden," lyder det.  Christina Sulebakks portefølje inkluderer som nævnt streamingtjenesterne HBO Max og discovery + samt alle Discoverys flow tv-kanaler og Warner Bros. biograffilm.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |