Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV3-sportskanaler begrænses til én stream - FlatpanelsDK

TV3-sportskanaler begrænses til én stream

08 Apr 2022 | Rasmus Larsen |

NENT strammer grebet om sine TV3-sportskanaler, så der hos partnere såsom YouSee ikke længere kan streames samme sportsudsendelse på flere enheder samtidig.

Tidligere kunne man streame en given TV3-sportskanal på to enheder samtidig i husets forskellige rum – eller i sommerhuset. Abonnenter beretter nu, at dette er blevet begrænset til én stream for TV3-sportskanaler. Det skriver Recordere.dk.

Det gælder konkret sportskanalerne TV3 Sport, TV3 Max og 3+.

Man kan stadig streame to forskellige TV3-kanaler samtidig. Det samme er tilfældet med TV 2-kanaler, som ligeledes sender sport fra store turneringer.

Det er bekræftet, at ændringen rammer YouSee-kunder, men det er forventningen, at begrænsningerne ligeledes gælder de øvrige tv-distributører.


Champions League

TV3-kanalerne sender bl.a. fodbold fra UEFA Champions League

Tiltaget hænger sandsynligvis sammen med ønsket om at forhindre deling af tv-pakker vha. streaming-apps, hvilket ikke er tilladt ifølge aftalevilkårene. Begrænsningen rammer dog samtidig legitim brug, så en sportsudsendelse ikke kan ses på flere af husets skærme samtidig. Hvad angår andre tv-kanaler, der ikke sender sport, gælder det typisk, at de kan streames på op til fire enheder samtidig. - Kilde: Recordere

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |