Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung introducerer næste år Matter support i Smart TV - FlatpanelsDK

Samsung introducerer næste år Matter support i Smart TV

27 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

Samsung har bekræftet, at de i 2022 vil folde den nye fælles standard for det forbundne hjem, Matter, ind i SmartThings på Smart TV, Galaxy-mobilenheder, hubs og andre enheder.

Matter i SmartThings

Matter (tidligere CHIP) blev annonceret i slutningen af 2019 som en ny, licensfri standard for det smart hjem, hvor man forsøger at bygge bro mellem de forskelle økosystemer, produkter og mærker. - "Samsung SmartThings, den førende teknologi der muliggør forbundne levevilkår og driver fremtiden for IoT, annoncerede i dag tilføjelsen af den nye protokol, Matter, som giver brugerne mulighed for at kontrollere Matter-kompatible enheder ved hjælp af flere af deres Samsung-produkter," lød det på SDC21 i denne uge. Samsung er et stiftende medlem af gruppen bag Matter sammen med andre store selskaber som Amazon, Apple (tilføjede Matter-support med iOS/tvOS 15), Google, IKEA og Zigbee – over 170 medlemmer i alt.

Matter i SmartThings

Matter vil blive foldet ind i SmartThings næste år

Det første Matter-kompatible tilbehør kommer i 2022 og Samsung planlægger ligeledes at åbne for Matter på udvalgte produkter i 2022. - "Samsung vil bringe Matter til flere produkter i 2022 idet den nye standard bliver tilgængelig og fuldt integreret i SmartThings-platformen." Matter vil givetvis virke på Samsung 2022 Smart TV men eftersom selskabet folder Matter ind i SmartThings, der allerede findes i visse Samsung Smart TV, så eksisterer muligheden for, at visse ældre Smart TV også får Matter. Vi forventer at høre mere på CES 2022 messen i januar. - Kilde: Samsung SDC21 (2)

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |