Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDiscovery+ sænker igen prisen på sport - FlatpanelsDK

Discovery+ sænker igen prisen på sport

09 Aug 2021 | Rasmus Larsen |

Discovery+ sænker for anden gang i år prisen på sportspakken, så den nu lyder på 129 kr/md. Det sker netop som den olympiske ild er blevet slukket.

Modsat retning af Viaplay

Mens prisen på Viaplays sportspakke er på himmelflugt, sænker Discovery+ prisen på sin sportspakke. Det sker i dag den 9. august for både nye og eksisterende kunder. - "Ændringen træder i kraft i dag den 9. august 2021, og du vil automatisk blive opkrævet den nye pris på 129,- pr. måned på din første faktureringsdato den 9. august 2021 eller derefter," skriver selskabet i en email til kunderne. Det er anden gang i år, at Discovery+ sænker prisen på sport. I januar, da Dplay blev til Discovery+, blev prisen på sportspakken reduceret fra 179 til 149 kr/md. På kundernes næste regning sænkes prisen så yderligere til 129 kr/md.

Discovery+ pris sport

Discovery+ sænker for anden gang i år prisen på sport

Skyldes udbud af sport

Selskabet siger, at nye pris afspejler det nuværende udbud. Tiltaget kommer netop som OL i Tokyo er afsluttet. Fra 2022 mister Discovery desuden rettighederne til fodboldherrernes EM- og VM-kvalifikation. TV 2 overtager. - "Prisnedsættelsen er baseret på vores nuværende udbud af sports-indhold," skriver Discovery. Discovery meddelte i maj, at de fusionerer med WarnerMedia, som står bag blandt andet HBO. Fusionen skal godkendes af konkurrencemyndighederne. - tak for tip, Flemming!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |