Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr. - FlatpanelsDK

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 | Rasmus Larsen |

Når elektronikkæden Power åbner sin nye butik i Ringsted på mandag den 12. april så bliver det med åbningstilbud på bl.a. OLED TV, 8K LCD TV, spilkonsoller og TV-lyd.

Power Ringsted åbning

Power åbner i næste uge sin 20. butik i Danmark, der samtidig bliver kædens første franchise-butik. Franchise-konceptet har været afprøvet i Norge. - "Vores mål er hele tiden at komme så tæt på vores kunder som muligt og at give så mange som muligt adgang til lave priser på elektronik og hvidevarer. I Norge har vi i Power haft rigtig gode erfaringer med at nå endnu bredere ud via vores franchise-koncept, og nu tænker vi, at tiden – og Power – er moden til at indføre det her i Danmark. Og vi glæder os helt vildt," sagde Jesper Boysen, adm. direktør i Power, til Sjællandske Medier. Traditionen tro markeres det med åbningstilbud. Der er bl.a. 48-tommer LG OLED til 6.666 kr. samt 65-tommer LG og Panasonic OLED til 9.999 kr. Der er desuden tilbud på spilkonsoller, medieafspillere, TV-lyd, 8K LCD TV og andet. Flatpanels har samlet det i Tilbudsjagten. Butikken vil være at finde på Kosterparks Allé 10 i Ringsted på Midtsjælland. Elektronikkæden oplyser, at besøgende pga. de nuværende restriktioner skal booke tid på forhånd. Det gøres på power.dk/ringsted.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |