Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle TV kan opsættes som 'dumt TV' - FlatpanelsDK

Google TV kan opsættes som 'dumt TV'

25 Feb 2021 | Rasmus Larsen |

Kommende Google TV-enheder kan opsættes som 'basic TV', hvilket deaktiverer smart-funktionalitet og gør TV'et "dumt". Det skriver 9to5Google.

Gør dit TV dumt

Igennem de seneste år har flere købere efterspurgt et "dumt TV", hvilket det ofte kaldes som modsætning til Smart TV. Idéen er, at TV'et ingen internet-funktionalitet har; bare god billedkvalitet og en håndfuld HDMI-stik. Den nye 'basic TV'-tilstand på kommende Google TV-enheder er nok det nærmeste, vi kommer et dumt TV med god billedkvalitet i dag. I denne tilstand deaktiveres internetfunktionalitet, herunder anbefalinger og stemmestyring. Det illustreres herunder.
- "I denne oplevelse er Googles startskærm bar. Den viser kun en håndfuld ikoner, formodentlig til HDMI-indgange, live-kanaler, og der er også en dedikeret knap til 'Dashboard', som er højremenuen med indstillingsknap, tiden og en genvej til Ambient-funktion, som stadig er funktionel i Google TV's 'basic TV'-tilstand, omend uden personaliserede billeder," skriver 9to5Google Brugeren kan til enhver tid skifte tilbage til Google TV-brugerfladen. Selskabet bekræfter, at mulighederne ikke er tilknyttet en specifik version af Android, men i stedet Google TV. De første Google TV lanceres i år fra Sony og TCL. Flere producenter følger senere.

Første Google TV

FlatpanelsHD
- Kilde: 9to5Google

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |