Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower satser på 'TV-shop' – med bl.a. laveste pris på LG CX OLED hidtil - FlatpanelsDK

Power satser på 'TV-shop' – med bl.a. laveste pris på LG CX OLED hidtil

25 Feb 2021 | Rasmus Larsen |

Kan asiatisk TV-shop fungere i Danmark? Power vil forsøge sig med konceptet, som søsættes i dag med bl.a. hidtil laveste pris på LG CX OLED.

Asiatisk inspiration

Power siger, at de har fundet inspiration fra livestream-begivenheder i Asien. Løjerne sker ikke på tv-kanaler, men i stedet på Facebook, oplyses det. - "Live videoshopping er TV Shop, som møder Facebook og e-handel. Konceptet er eksploderet i udlandet, og vi er nu klar til at gøre det stort i Danmark. Vi ser et enormt forretningspotentiale og er derfor gået all-in med en millioninvestering i Power TV," siger Jesper Boysen, adm. direktør. Hvor meget? Elektronikkæden tror på, at aftenens show kan omsætte for over 5 millioner kroner og at det asiatiske koncept kan bide sig fast herhjemme. Om andre elektronikforhandlere følger efter, må tiden vise.

Power TV

Elektronikkæden har indrettet eget tv-studie til formålet. Foto: Power

Flatpanels får at vide, at et af tilbuddene bliver LG CX OLED, som vil blive solgt til laveste pris hidtil, uden at der dog sættes tal på. LG CX blev under Black Friday solgt til 8.888 og 14.990 kroner i hhv. 55- og 65-tommer. Nogle af produkterne er ved at udgå og konkret for LG CX så erstattes modellen snart af C1. - "Power TV kommer til at tage danskerne med storm, og vi forventer allerede på premiereaftenen, at flere tusinde danskere vil klikke sig ind på vores Facebook-event. Vi skal have tømt vores lager, før vi modtager nye produktsendinger fra Asien, så der bliver skruet godt ned for prisen. Det plejer danskerne at tage godt imod, og vi går da også efter at omsætte for mere end fem millioner kroner under showet. Der bliver fuld fart på," siger Jesper Boysen. Konceptet skydes i gang i dag torsdag den 25. februar kl. 20.00. Det varer 1 time. oplyser elektronikkæden, der henviser til power.dk/powertv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |