Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ lancerer i dag Star – ekstra pulje indhold følger i marts - FlatpanelsDK

Disney+ lancerer i dag Star – ekstra pulje indhold følger i marts

23 Feb 2021 | Rasmus Larsen |

Disney+ udvider i dag med Star; en sektion med voksent indhold. 4K HDR virker, men der meldes om problemer med Dolby Atmos-lyd. Titanic, X-Files, The Walking Dead og mere indhold følger i marts.

Star på Disney+

Disney+ bliver fra i dag dyrere. Det sker med lanceringen af Star, som er en sjette sektion på Disney+. På lanceringsdagen dækker det over disse film og serier – mere end 300 titler, ifølge Disney Danmark. Senere på ugen følger The Walking Dead sæson 1-10 og i løbet af marts tilføjes en god portion ekstra film og serier, oplyser Disney Danmark. Det er serier som X-Files, Homeland (udskudt til 5. marts), Atlanta, Bob's Burger, Code Black og The Americans samt film som The Martian, Titantic, The Beach, Sideways, Phone Booth, Dodgeball og Lucy in the Sky. Du kan se alle de bekræftede titler og datoer for marts i Streaming-kalenderen. Hvad der sker på Star i april og fremefter vil Disney melde ud senere, men det oplyses, at "nye titler bliver tilføjet hver måned". - "Disney+ har berørt næsten 100 millioner mennesker af kloden ved at samle de fantastiske fortællinger fra de elskede brands Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Dagens lancering af det internationale Star-brandede underholdningstilbud markerer en spændende udvidelse af tjenesten," siger Rebecca Campbell, Chairman, International Operations and Direct-to-Consumer, The Walt Disney Company. "Med tilføjelsen af Star styrker vi værdien af Disney+ yderligere med en række fantastiske højkvalitetsfilm og –serier for familier, store teenagere og voksne, drevet af opkøbet af 21st Century Fox og vores kreative studier."

Disney+ Star

Disney+ udvider i dag med Star

Problemer med Atmos

En god håndfuld indhold i Star-sektionen er tilgængeligt i 4K-opløsning med Dolby Vision HDR. Danskere melder dog om problemer med at få Dolby Atmos-lyd igennem. Disse problemer strækker sig også ud over Star-sektionen. Flatpanels følger op hos Disney Danmark. Sammen med lanceringen af Star tilføjer Disney værktøjer til forældrekontrol. Det sikrer, at de yngste seere ikke har adgang til indhold med højere aldersvurdering. Man kan opdele på brugerkonti samt sætte PIN-kode. For at få adgang til det fulde Star-katalog, kræver det, at man opsætter sin bruger til 18+ aldersvurdering. Disney vil herudover producere originalt Star-indhold. De første titler ligger klar i dag inklusiv Helstrom, der er produceret til den amerikanske streamingtjeneste Hulu, som Disney ejer størstedelen af. I Europa bliver dette indhold en del af Star. Med dagens lancering af Star stiger den danske pris på Disney+ fra 59 til 79 kr/md. Du kan læse mere om Star på disneyplus.com/dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |