Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPS5: Forudbestillinger udskudt til 2021 hos flere forhandlere - FlatpanelsDK

PS5: Forudbestillinger udskudt til 2021 hos flere forhandlere

19 Nov 2020 | Rasmus Larsen |

De store forhandlere kan, men flere mellemstore forhandlere kan ikke levere de PS5-konsoller, som danskere har forudbestilt til dagens lancering. Kunder får at vide, at de må vente til 2021.

Forsinkelser på PS5

PlayStation 5 er allerede meget populær i Danmark – at dømme ud fra meldinger fra flere kanter. Mange danskere har lagt forudbestilling på konsollen, som officielt lanceres i dag. De største forhandlere, herunder Power, Elgiganten, Salling (Bilka, Føtex) og Coolshop, kan generelt opfylde forudstillinger, men flere mellemstore forhandlere, bl.a. Dustin, Proshop og Happii, er kommet i vanskeligheder. Disse forhandlere kan ikke levere mange af de forudbestilte konsoller i dag. I flere tilfælde meldes der om levering tidligst i starten af 2021. I en lang forumtråd på Flatpanels debatteres sagerne flittigt. - "Vi håber på at kunne have en PlayStation 5 klar til dig en gang i løbet af foråret 2021" står der i en mail fra en af disse forhandlere. - "Vi forventer ikke, at producenten kan levere nogle konsoller til os før i 2021," fremgår det af et email-svar til en køber. - "Vi sender efterfølgende til alle andre kunder i køen efterhånden som vi modtager flere Playstation 5 på lager, men vi regner ikke med at modtage flere inden årets udgang, dvs. vi regner ikke med flere leveringer i 2020," fremgår det af email-kommunikation fra en forhandler. Der er selvsagt stor utilfredshed at spore blandt de berørte danskere, som lagt en forudbestilling med forventning om at få konsollen på lanceringsdagen eller før jul.

PlayStation 5

Åbner for bestilling igen i dag

I flere tilfælde lægger forhandlerne ansvaret over på Nordisk Film, som er officiel distributør af PlayStation 5 konsoller i Danmark. Flatpanels har forsøgt at få en kommentar, men Nordisk Film siger, at de ikke ønsker at kommentere på konkrete udtalelser fra forhandlere. Der henvises i stedet til de øvrige forhandlere, som har lagerkapacitet. Sony har oplyst, at der på lanceringsdagen i dag ikke vil være PS5-konsoller tilgængelige i butikkerne verden over pga. den aktuelle coronavirus-sitaution. Til gengæld oplyser visse store forhandlere, at der åbnes for nye partier i dag. Tjek eventuelt Power (kl. 10:00 - udsolgt), Elgiganten, Bilka, Føtex og Coolshop i løbet af dagen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |