Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee i 2021: Pris på tv-pakker stiger med 10-40 kr/md. - FlatpanelsDK

YouSee i 2021: Pris på tv-pakker stiger med 10-40 kr/md.

06 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

YouSee hæver priserne fra årsskiftet, hvor mellem- og fuldpakke stiger med 20 kr/md. Bland Selv stiger også for første gang siden introduktionen i 2014.

Prisstigninger i 2021

YouSee ved godt, at prisstigninger ikke er populære, men de kommer dog ikke desto mindre igen i 2021. For at minimere stigningen har selskabet forsøgt at skære de mindst anvendte tilbud fra. - "Det som har været vigtigst for os i år er at holde prisstigningerne nede på et minimum. Vi ved godt, at der ingen, som er glade for at få en prisstigning på deres tv-pakke," siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, til Flatpanels. “Vi har derfor valgt at gå ind og kigge på, hvilket indhold der er i pakkerne og se på, hvad der bliver brugt mindst. Det er bl.a. radiokanaler og Ekstrakanalen. Og så lukker Disney en kanal. I stedet for kommer Nicktoons ind." Konkret vil grundpakken stige med 10 kr/md. mens mellem- og fuldpakke vil stige med 20 kr/md. For første gang siden introduktionen i 2014 stiger priserne på Bland Selv. Foruden stigningen på 10 kr/md. for grundpakken, som ligger under Bland Selv, så stiger Bland Selv-pakkerne med mellem 10 og 30 kr/md. Selskabet siger, at 75% af kunderne vil opleve en prisstigning på mellem 10 og 20 kroner per måned. Det afspejler, at størstedelen af kunderne fortsat er på regulære tv-pakker.

YouSee i 2021

Prisstigninger: Grundpakken vil stige med 10 kr/md. Mellempakken vil artige med 20 kr/md. Fuldpakke vil stige med 20 kr/md. Bland Selv-pakkerne vil stige med mellem 10 og 30 kr/md. (ud over 10 kr/md. for Grundpakken) Indholdsændringer: Ekstrakanalen, radiokanaler udgår af pakkerne Disney XD lukker ved årets udgang og erstattes i YouSees fuldpakke med Nicktoons Mere unikt dansk indhold fra Xee samt samarbejder med TV 2 og Nordisk Film.
Flatpanels

Mere unikt dansk indhold

Årsagen til prisstigningerne skal findes i tre overordnede forhold, forklarer YouSees direktør. - "Når indholdspriserne stiger, når tv-kanalpriserne stiger og når sportsrettighederne stiger, hvilket vi får ret gode indikationer på når der er udbud på sportsrettigheder, så bliver slutproduktet, at prisen også stiger for slutkunden," siger Jacob Mortensen. Til gengæld vil kunderne kunne se frem til mere unikt, dansk indhold, som YouSee har hævet investeringerne i. Det bliver egenproduktioner fra Xee. Den indholdsaftale, som YouSee har indhået med TV 2, vil kunderne også se de første resultater af næste år. Og så får film fra Nordisk Film streamingpremiere hos YouSee. Dvs. efter de har været i biografen og har været sat til salg eller udlejning på tjenester som Blockbuster og iTunes. Hvad angår indhold fra Discovery så er det status quo. Discovery røg ud af YouSees tv-pakker ved indgangen til 2019, hvor priserne på pakkerne blev fastholdt. - "Hvis Discovery gerne vil lave en aftale med os og blive en del af YouSee igen, så er de hjertens velkommen. Men vi har ikke nogen aftale for nuværende," afslutter Jacob.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |