Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG lancerer BX OLED som afløser til den prisvenlige B9 - FlatpanelsDK

LG lancerer BX OLED som afløser til den prisvenlige B9

02 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

BX afløser sidste års B9 som den mest prisvenlige OLED-serie fra LG. Den er nu klar i den danske handel. Det er stadig med HDMI 2.1, webOS og bred formatsupport.

Mange lighedstræk med CX

LGs B-serie har traditionelt budt på mange af de samme funktioner som C-serien, men dog med en svagere videoprocessor. Det samme er tilfældet i 2020, foruden visse andre forskelle, som er værd at være opmærksom på. LG BX har stadig HDMI 2.1 porte og funktioner såsom VRR, eARC og ALLM, men kun på to af HDMI-indgangene. Disse funktioner kan bidrage til at løfte spiloplevelsen på PS5 og Xbox Series X. En mindre kraftfuld Alpha 7-3 videoprocessor mangler visse af selskabets seneste initiativer.

LG BX OLED TV

Der er desuden forskel på design og så vil BX kun være at finde i 55 og 65 tommer i Danmark. Man skal op i CX-serien for at få fat i OLED-formater på 48- og 77-tommer. Du kan sammenligne TV-modeller side-om-om i TV-databasen.

I handlen nu

De mange andre funktioner, som kendetegner LGs seneste OLED TV er der stadig. Det dækker bl.a. apps via webOS-platformen, AirPlay 2 og HomeKit, Dolby Atmos, G-Sync Compatible og FreeSync, tre HDR-formater (HDR10, HLG og Dolby Vision) samt Filmmaker Mode. Med LGs B-serie bevæger OLED-teknologi sig mod mellemklassen, som domineres af billige LCD TV uden seneste teknologier. Startprisen er høj, men henover året forventes det, at prisen vil falde betragteligt. Til sammenligning ramte sidste års B9 6.999 kroner før den udgik. BX skal konkurrere mod andre prisvenlige OLED-modeller såsom 7-serien fra Philips og HZ980 fra Panasonic. Ved lancering forhandles LG BX af Power. Yderligere information fremgår af tabellen, hvor du kan få fulde specifikationer ved at klikke på modelnavnet.

LG BX OLED - priser & forhandlere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |