Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips går sammen med DTS om trådløs lyd i TV & soundbarer - FlatpanelsDK

Philips går sammen med DTS om trådløs lyd i TV & soundbarer

17 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

2020 Philips Android TV vil understøtte DTS Play-Fi til trådløs TV-lyd og multiroom. Selskabet lancerer senere på året soundbarer og frigiver en opdatering til 2019 Android TV.

Trådløs TV-lyd i Philips TV

TP Vision har annonceret, at de går sammen med DTS om at muliggøre trådløs TV-lyd og multiroom i Philips Android TV, soundbarer og andre trådløse højttalere. Så kan kablerne lægges til side. - "DTS Play-Fi er et premium, trådløst lyd-økosystem til musik i hele hjemmet, TV-lyd i hele hjemmet og app-baseret privat lytning, som understøtter high-res lydstreaming og synkronisering på under 1 millisekund. Kompatible produkter, herunder TV, mobilenheder, soundbarer og højttalere, spiller sammen gnidningsløst for at skabe en komplet underholdningsoplevelse i hele hjemmet," lyder det. Philips Android TV fra 2020-generationen vil byde på DTS Play-Fi. I andet halvår vil der desuden blive frigivet en firmware-opdatering til 2019 Philips Android TV, så de også kan spille med. Herudover kræves et WiFi-netværk i hjemmet.

Philips TV DTS Play-Fi

"En komplet trådløs platform"

Dette er "første skridt mod at bygge en komplet trådløs forbindelsesplatform med DTS Play-Fi", siger Philips. På IFA-messen i september 2020 vil selskabet afsløre nye soundbarer og andre trådløse højttalere med DTS Play-Fi support. DTS Play-Fi understøtter op til 5.1 surround sound, ifølge selskabets hjemmeside. Der findes på nuværende tidspunkt over 300 produkter med DTS Play-Fi fra 29 mærker. Det omfatter bl.a. receivere, soundbarer, TV, bærbare højttalere og bordhøjttalere. - "Udover at kunne streame TV-lyd til andre Play-Fi produkter, kan brugeren drage fordel af DTS Play-Fi Headphones app'en for en mere privat lydoplevelse," forklarer DTS. TP Vision og DTS er ikke de første, som kaster sig over trådløs TV-lyd. Bang & Olufsen og LG samarbejder med WiSA med henblik på at kunne forbinde TV trådløst til WiSA-kompatible højttalere. Apple har i sin Apple TV-boks gjort det muligt at sende TV-lyd i stereo trådløst til AirPlay-kompatible højttalere. Vi forventer flere detaljer under IFA 2020 i starten af september.

2020 Philips Android TV

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |