Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung slipper sit roterende Sero TV fri i Danmark - FlatpanelsDK

Samsung slipper sit roterende Sero TV fri i Danmark

09 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

Samsung The Sero er det første TV, der kan rotere imellem vandret og lodret orientering. Det lanceres i Danmark i denne måned til 11.900 kroner for en 43-tommer skærm.

Det roterende TV

Sero betyder på latinsk "sent". Det er den sydkoreanske producent imidlertid ikke. Samsungs 'The Sero' TV er i stedet det første af sin slags, om end andre producenter også pusler med konceptet. Idéen er, at brugeren selv kan bestemme om TV'et skal være i vandret eller lodret orientering. I vandret orientering fungerer 4K TV'et som en normal TV-skærm i 16:9-bredformat. I lodret orientering kan der vises lodrette videoer fra sociale medier og telefoner. - "The Sero er et godt eksempel på et fleksibelt TV, der imødekommer dagligdagens digitale behov. Uanset om det drejer sig om almindeligt TV eller indhold, du selv har oprettet, som kan variere i format og ydeevne. Sammen med Samsungs TV-teknologi er dette det ultimative TV for forbrugeren, der ønsker adgang til både traditionelt vandret indhold samt lodret indhold uden at gå på kompromis med kvaliteten," siger Morten Bang, Product Specialist TV/AV, Samsung Danmark.

Samsung The Sero

Musik via AirPlay 2

Ejer man en Samsung Galaxy med Android 10, så kan skærmen automatisk rotere, når den viser indhold fra telefonen. Med andre telefoner eller tjenester skal det gøres manuelt via en knap på fjernbetjeningen. Det oplyses ikke, hvor mange rotationer motoren i skærmen kan klare. Der er under LCD-skærmen en indbygget højttaler, som kan afspille musik fra TV'et eller via Apple AirPlay 2 fra en iPhone eller iPad. Samsung tilføjer, at skærmen kan fremvise "plakat, ur, foto, lydvæg eller Cinemagraph", når den ikke er i brug.

Samsung The Sero

The Sero blev lanceret i Sydkorea sidste år. Den udbredes nu til Europa og USA som del af Samsung linje af livsstilsprodukter, der også omfatter The Frame og Serif TV. Samme tendens ses hos den anden sydkoreanske TV-producent, LG, som med 'Gallery' og 'Wallpaper' forsøger at bruge OLED-teknologien til at nytænke TV-skærmen. The Sero kan leveres i Danmark fra uge 23 med Power som lanceringspartner. Den danske pris på 43-tommer TV'et er 11.900 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |