Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStreamingtjenesten Filmlounge er lukket - FlatpanelsDK

Streamingtjenesten Filmlounge er lukket

16 Dec 2019 | Rasmus Larsen |

Streamingtjenesten Filmlounge med fokus på udvalgte kvalitetsfilm er lukket. Den var en af flere streamingtjenester uden TV-apps.

Filmlounge er lukket

Filmlounge satte bagdøren på klem for to år siden. Hoveddøren forblev dog lukket og tjenesten var en af flere streamingtjenester, som blev lanceret uden TV-apps. Altså uden en tilstedeværelse på de platforme, hvor seerne finder deres underholdning. Nu er det slut. Filmlounge har lukket bagdøren. Selskabet forklarer, at det skyldes en serviceudbyder, som lukker, hvilket "umuliggør fortsættelsen af Filmlounge". - Det er med stor beklagelse at måtte meddele om, at vi lukker Filmloungs aktiviteter pr. dags dato. Vores engelske serviceudbyder, Distrify, lukker deres service med øjeblikkelig virkning, hvilket umuliggør fortsættelsen af Filmlounge," lyder det i en email til kunderne."For to år siden åbnede vi Filmlounge og det er i dag lykkedes os at have mere end 500 kuraterede film på Filmlounge samt en række eksklusive titler. Det lykkedes os at indgå samarbejder med udenlandske salgsagenter om klassikere, som ikke tidligere havde været tilgængelige i Danmark, hvilket er et arbejde, vi har været utrolig stolte af."

Filmlounge

Filmlounge udlejede film og afholdte sig fra at sælge dem. Dermed står danskere heller ikke til at komme i klemme med købefilm. Direkte alternativer til Filmlounge er bl.a. Filmperler og MUBI. De tilbyder begge TV-apps.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |