Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner i Aalborg efter sommerferien - FlatpanelsDK

Power åbner i Aalborg efter sommerferien

29 May 2019 | Rasmus Larsen |

Efter sommerferien åbner Power en 2500 kvadratmeter stor butik i Aalborg City Syd. Det bliver med åbningstilbud på bl.a. TV.

Power i Aalborg

Power fortsætter sin ekspansion og butikken i Aalborg bliver den 15. i Danmark. Den slår dørene op i løbet af sensommeren i de tidligere IDEmøbler-lokaler i Aalborg City Syd.

- "Jeg tør godt love, at priserne på elektronik og hvidevarer kommer til at falde i Aalborg – sådan er det sket i alle de byer, hvor vi har etableret en Power," siger Jesper Boysen, adm. direktør. "Aalborg er en interessant handelsby, som har et stort opland – men der mangler sund konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Det kommer vi til at ændre. Med vores 2.500 kvm store butik og brede udvalg skruer vi snart op for konkurrencen og ned for priserne i det nordjyske."

Den præcise åbningsdato er endnu ikke offentliggjort.

Power tilføjer, at de planlægger flere åbninger senere i 2019. Det har tidligere været fremme, at Power i 2019 åbner butikker i Køge, Esbjerg, Aalborg og København. Førstnævnte slog dørene op for nylig. I 2020 skal der åbnes butikker i Næstved, Kolding og Hillerød.

Ved tidligere åbninger har Power haft køtilbud på bl.a. tv-skærme og andre former for elektronik. Åbningerne har også ofte sat gang i en priskrig med omkringliggende butikker, primært Elgiganten, hvilket har været med til at presse priserne på særligt high-end TV. Åbningstilbuddene i Power Aalborg afsløres først senere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |