Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung lancerer med 'The Sero' et lodret TV til de unge - FlatpanelsDK

Samsung lancerer med 'The Sero' et lodret TV til de unge

29 Apr 2019 | Rasmus Larsen |

Nej, det er ikke længere den 1. april. Samsung har i dag præsenteret 'The Sero', som er en tv-skærm, der kan drejes imellem lodret og vandret format.

Samsung The Sero

Den 1. april i år kørte Flatpanels en aprilsnar om, at tv-producenterne i flok dropper det vandrette tv-format for at skifte til lodret format. Der skulle gå mindre end en måned før Samsung præsenterede et koncept, som er meget tæt på. 'The Sero' er blevet præsenteret i Sydkorea og der er tale om et rigtigt produkt, som slutter sig til serien af lifestyle-TV, som allerede består af The Frame og Serif TV. Skærmen er som udgangspunkt i lodret format og henvender sig til Millennials-generation af unge mennesker, som er vokset op med bl.a. mobiltelefoner i lodret format.

 Samsung The Sero Vertical TV

- "Samsung Electronics analyzed the characteristics of the Millennial generation, which is familiar with mobile content, and presented a new concept TV 'The Vertical', which is based on the vertical screen, unlike the conventional TV," forklarer Samsung. Det er muligt at synkronisere mobilskærmen via skærmspejling samt at vise andet indhold i lodret format. Der kan også vises to billeder oven over hinanden. Når skærmen bruges til klassisk film og tv-indhold, kan den drejes fysisk til vandret format.

 Samsung The Sero Vertical TV

- "Samsung Electronics has been continuously introducing innovative products that define TV as an industry leader for years," sagde Han Jong-hee, chef for Samsungs video display business. "From now on, I will open the era. " Skærmen er desuden udstyret med et 4.1-kanals lydsystem, der yder samlet 60W. Samsung forestiller sig, at lydsystemet også kan bruges til musik fra en smartphone. Samsung The Sero lanceres til at starte med i Korea, hvor en 43-tommer model kommer på markedet i slutningen af maj. Den skal koste ca. 11.000 kroner.

 Samsung The Sero Vertical TV

- Kilde: Samsung

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |