Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower indfører 30 dages prismatch - FlatpanelsDK

Power indfører 30 dages prismatch

24 Apr 2019 | Rasmus Larsen |

Som del af et nyt kundefordelsprogram indfører elektronikkæden Power 30 dages prismatch, foruden 30 dages returret på visse varekategorier. Det gælder bl.a. tv-skærme.

Nyt kundefordelsprogram

Elektronikkæden har annonceret nye kundefordele, der bl.a. indebærer, at købere får prisdifferencen tilbage, hvis de indenfor 30 dage spotter samme vare billigere.

- "Det SKAL være billigt at handle i Power. Og vi ved, hvor drønærgerligt det er at finde sit nye fjernsyn billigere et andet sted, to uger efter at man har kørt dankortet. Derfor får du hos Power selvfølgelig prisdifferencen tilbage, hvis du inden for 30 dage efter dit køb spotter nøjagtig den samme vare billigere hos en af vores konkurrenter i Danmark. Det eneste du skal gøre, er at medbringe en aktuel annonce, kvittering eller et link og vise i en af vores Powerhouses," siger selskabet.


Power prismatch


Power oplyser, at prismatch ikke gælder køtilbud, åbningstilbud, outlet-produkter, medlemstilbud eller varer, som konkurrenten ikke har på lager. Der prismatches op imod i alt 10 konkurrenter, herunder Bilka, Elgiganten, HiFi Klubben og Expert.

Power fremhæver desuden "30 dages testen", som er en fuld returret i 30 dage. Det gælder bl.a. tv-skærme, som har været taget i brug. Kategorier såsom software, film/spil, specialbestillinger og Apple-enheder er undtaget.

Med de nye tiltag matcher Power nu flere af den direkte konkurrent Elgigantens tiltag på området. Elgiganten introducerede i maj 2018 prismatch og returret i 30 dage.

Power siger, at de nye tiltag introduceres med ønsket om at få tilfredse kunder, som vender tilbage til butikker og hjemmeside. Yderligere information, herunder betingelser, kan findes her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |