Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'The Rain' sæson 2 får premiere på Netflix i maj - FlatpanelsDK

'The Rain' sæson 2 får premiere på Netflix i maj

04 Apr 2019 | Rasmus Larsen |

Netflix's første danske tv-serie The Rain fortsætter den 17. maj 2019, hvor sæson 2 har premiere.

The Rain sæson 2

Den dansksprogede tv-serie The Rain, har havde premiere sidste år, er en succes herhjemme og internationalt i bl.a. USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Brasilien, hævder Netflix, uden dog at sætte tal på.

2. sæson af tv-serien, der handler om et post-apokalyptisk Skandinavien, hvor det meste af befolkningen er blevet udryddet af en dødelig virus, får premiere på Netflix i alle regioner i maj 2019.

- "The Rain sæson 2 samler op der, hvor den første sæson efterlod os," siger Netflix. "Seriens anden sæson handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider."

Netflix oplyser ikke, hvor mange afsnit sæson 2 består af.


 The Rain sæson 2


Mere europæisk indhold

Det amerikanske selskab har over de seneste år øget satsningen på lokalt indhold og har flere nordiske produktioner på vej. Netflix har tidligere samarbejdet med TV2 om tv-serien Rita og har senest indgået en aftale med den danske filmproducer Kim Magnusson bag bl.a. Blinkende Lygter og De Grønne Slagtere. Han skal lave nordiske film for Netflix.

EU vil imidlertid tvinge internationale selskaber som Amazon, HBO og Netflix til at producere endnu mere europæisk indhold. I oktober 2018 vedtog EU-Parlamentet en 30% indholdskvote af europæisk indhold på abonnementsbaserede streamingtjenester. Seneste opgørelse viser, at Netflix er godt på vej, men dog endnu ikke opfylder kvoten til fulde.

The Rain sæson 2 har premiere den 17. maj 2019.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |