Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOscars 2019: Hvor de prisvindende og nominerede film kan ses - FlatpanelsDK

Oscars 2019: Hvor de prisvindende og nominerede film kan ses

25 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Når Hollywood går på scenen for at hylde egne værker, kan det være svært at få overblikket over, hvor de prisvindende og nominerede film kan ses. Flatpanels viser vejen.

Et kig ind af vinduet

Vi har i tabellen nederst taget udgangspunkt i tre kategorier; Bedste film, Bedste animationsfilm og Bedste film på fremmedsprog. Flere af titlerne går stadig i biografen, hvorfor de er endnu ikke kan købes eller lejes til hjemmebrug. Vi har også tjekket prisen på hhv. UHD og HD Blu-ray-udgivelsen (via cdon.dk).

Læs også: Oscars 2019: 'Green Book' vinder Bedste Film foran Netflix's 'Roma'

Opgørelsen viser Hollywoods ”vinduesmodel” i fuld udfoldelse. Store film udgives typisk først i biografen (første vindue), hvorefter de udgives til køb på hjemmemarkedet og først senere kan indgå i kataloget hos abonnementstjenester. Uagtet om du er villig til at betale, så kan du her og nu ikke købe adgang til samtlige film fra samme salgssted.


 Oscar 2019 film


Stikprøven er for lille til at vurdere det generelle prisniveau, men støtter dog op om den holdning, som er ved at bide sig fast hos filmelskere. Udgivelser på UHD Blu-ray giver som regel den bedste kvalitet, men koster også mere. Blandt streamingtjenesterne er Apple iTunes og Netflix de eneste, som tilbyder film i 4K, HDR og Dolby Atmos i Danmark.

Flatpanels publicerede i 2017 en guide til filmtjenester på nettet. En opfrisket udgave publiceres senere på året.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |