Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDali præsenterer 'Katch One' soundbar - FlatpanelsDK

Dali præsenterer 'Katch One' soundbar

11 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Danske Dali har præsenteret en soundbar i Katch-serien, som kan stå på et tv-møbel eller hænge under tv-skærmen i læderremme. Det skriver det tyske medie HiFi-Journal

Dali Katch One soundbar

Dali (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) benyttede ISE-messen i Amsterdam til at løfte sløret for sin anden soundbar, som bliver en storebror til den bærbare Katch-højttaler. Soundbaren skal hedde Katch One.


 Dali Katch


Dali Katch One bliver tilgængelig i to designvarianter med henholdsvis lyst og mørkt frontstof. Den kan stå på et tv-møbel, monteres på væggen eller hænge under tv-skærmen vha. to medfølgende læderremme.


 Dali Katch


Dali har ikke udsendt pressemateriale på produktet endnu, men det tyske medie HiFi-Journal så soundbaren i aktion på ISE-messen. De fortæller, at den tilsluttes til tv-skærmen via HDMI ARC (plus CEC-styring) og at den desuden har optisk indgang, analoge indgange og bluetooth.

Nyere og aktuelle udviklinger såsom HDMI eARC, Chromecast og Airplay 2 er imidlertid ikke implementeret.

Ti enheder styres af fire 50W effektforstærkere og lydbilledet kan udvides med en subwoofer via SUB-out. Der er på bagsiden et basreflex-system. Hvordan den lyder, må vi dog vente med at få svar på.

Soundbaren Dali Katch One forventes på markedet i løbet af sommeren 2019. Den endelige pris er ikke fastsat, men forventes at ligge på 700-800 Euro. I samme prisklasse byder konkurrenter ind med soundbarer, der skilter med Dolby Atmos.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |