Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 & Strive indgår aftale: Udvalgte topkampe fra La Liga & Serie A på TV2 - FlatpanelsDK

TV2 & Strive indgår aftale: Udvalgte topkampe fra La Liga & Serie A på TV2

14 Jan 2019 | Rasmus Larsen |

Det bliver fra februar muligt at se udvalgte topkampe fra La Liga og Serie A på TV2 Sport og TV2 Play. Det står står klart efter Strive og TV2 har indgået aftale. Senere kan TV2 Play-kunder får rabat på adgang til Strive Sport.

La Liga & Serie A på TV2

Hvis du vil se flere ugentlige kampe fra de to fodboldligaer skal du fortsat tegne abonnement på streamingtjenesten Strive Sport, men TV2 Sport og TV2 Play vil fremover sende en ugentlig topkamp fra en af de to ligaer. Det bekræfter de to parter i dag.

- ”Dette er en unik aftale for os. Efter fire succesrige år med TV 2 Sport er det tid til at tage det næste store skridt. Det gør vi nu med fodbold fra den absolut øverste hylde. Det er verdens bedste klubhold og verdens bedste spillere, du nu kan følge på TV 2 Sport og TV 2 Play. Messi, Ronaldo og Modric er kendt af alle danske fodboldfans, og jeg er stolt over, at disse klassespillere og hold som Barcelona, Real Madrid og Juventus kan følges på TV 2 Sport. Det er stort for os,” siger Frederik Lauesen, TV 2s sportschef.

Det er IMG, selskabet bag Strive Sport, som har rettighederne til begge ligaer. Med lanceringen af Strive Sport forsvandt fodbold fra Italien og Spanien fra kanalfladen. IMG havde varslet, at de arbejder på en lineær tv-kanal, men om dette er resultatet heraf eller om der kommer flere nyheder, oplyses ikke.

Aftalen mellem Strive og TV2 gælder fra weekenden den 2-3. februar 2019 og frem til sommeren 2021. Aftalen dækker også over øget dækning af de to ligaer på tv2.dk og TV2s daglige sportsnyheder på tv.

- ”Vi ser frem til at tilbyde vores streamingtjeneste Strive via TV 2 og TV 2 PLAY – den stærkeste lokale tv-virksomhed og streamingudbyder på det danske marked. Vi kunne ikke ønske os en bedre partner i arbejdet med at gøre verdens bedste fodboldklubber og -spillere mere synlige og tilgængelige for de danske fodboldfans, så de nemt kan nyde den unikke fodboldkvalitet, som La Liga og Serie A byder på hver uge,” siger Kristian Hysen, administrerende direktør for IMG Nordic.


Rabat på Strive til TV2 Play-kunder

I løbet af ”få måneder” vil det desuden blive muligt for TV2 Play-kunder at få rabat på streamingtjenesten Strive Sport, hvor samtlige kampe fra La Liga og Serie A vises live.

Denne rabat vil blive tilbudt Play-kunder med ’Hele Pakken’. Det oplyses ikke, hvad den reduceret pris bliver. Strive Sport koster i løskøb 79 kroner månedligt eller 499 kroner årligt.

Strive har også for nylig fået danske kommentatorer samt app til Apple TV.

- Kilde: TV2

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |