Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon Video har fået dansk brugerflade & undertekster - FlatpanelsDK

Amazon Video har fået dansk brugerflade & undertekster

11 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

Amazon Video har fået dansk brugerflade og danske undertekster på mere indhold. Selskabet holder nordisk pressemøde i denne uge.

Amazon Video på dansk

Da Amazon lancerede sin streamingstjeneste internationalt var der i Danmark og andre lande tale om en begrænset version med et beskedent indholdskatalog og engelsk sprog.

Amazon har efterfølgende gradvist tilføjet danske undertekster på sine egenproduktioner og en god håndfuld tv-serier kan nu ses på denne måde.


Amazon Video på dansk


Nu har Amazon desuden gjort det muligt at ændre brugerfladen til dansk sprog. Det virker i både apps og web. Selskabet bekræfter overfor Flatpanels, at der ikke er tale om en test for nogle få brugere og at dansk sprog er officielt udrullet. Mediet Digitalt.tv var først med nyheden.

De har ligeledes fået lokalt sprog i Sverige og Norge.


Nordisk pressemøde i morgen

Selskabet har desuden inviteret til nordisk pressemøde i Stockholm onsdag morgen. Det skriver svenske SVT. Amazons onlinebutik har længe været rygtet på vej til Norden.

Specifikt i forhold til streamingtjenesten vil det formentlig betyde, at den vil indgå i det såkaldte Prime-abonnement, hvor man også får andre fordele.

Amazon Video tilbyder indhold i op til 4K HDR og med Dolby Atmos lyd. Ligesom Netflix og andre udbydere producerer selskabet selv en god pulje indhold, hvilket danner fundament under den internationale ekspansion. Der kan bl.a. nævnes The Man in the High Castle og Jack Ryan. Selskabet arbejder også på en tv-serie baseret på Tolkiens Ringenes Herre.

Streamingtjenesten koster 3 Euro om måneden i de første seks måneder og derefter 6 Euro om måneden.

- Kilde: Amazon, Digitalt.tv, SVT

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |