Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower bryder med tradition og starter Black Friday-udsalg kl. 21.00 - FlatpanelsDK

Power bryder med tradition og starter Black Friday-udsalg kl. 21.00

22 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Elektronikkæden Power bryder i år med traditionen om at sætte udsalget i gang ved midnat. I stedet prøver kæden at komme konkurrenterne i forkøbet ved at lægge ud kl. 21.00.

Black Friday 2018 oversigt: Flatpanels oversigt over de bedste Black Friday 2018 tilbud er online.

14 dages omsætning på 1 dag

Power ved godt, at det er brud med tradition, men de mener samtidig, at det vil give danskere mulighed for at handle elektronik uden at komme for sent i seng.

- ”Torsdag aften sidder mange ved deres computer og venter på, at det bliver midnat, hvor Black Friday-tilbuddene typisk bliver offentliggjort. Ved at tyvstarte vores tilbud allerede kl. 21 giver vi langt flere danskere og børnefamilier mulighed for at spare masser af penge – uden at komme sent i seng,” siger Jesper Boysen, direktør, Power. ”Konkurrencen inden for elektronik er benhård, så vores tyvstart er samtidig en satsning, hvor det handler om at opnå danskernes opmærksomhed først.”

Tilbuddene kendes endnu ikke. De afsløres klokken 21.00, hvor produkterne også kan købes online fra elektronikkædens hjemmeside. Power har – ligesom andre forhandlere – også kørt ”Black Friday Week” dagstilbud, som optakt til dagen. Konkurrenterne starter udsalget ved midnat.

Power siger, at de har forberedt sig længe og at de forventer at omsætte for, hvad der svarer til 14 dages omsætning på Black Friday.

- ”Vi har aldrig været bedre forberedt – både online og i vores 13 butikker, der slår dørene op klokken syv. Derfor forventer vi også i morgen at omsætte for det, der svarer til mere end 14 dages omsætning. I forhold til sidste år tror vi på 15-20 pct. flere besøgende i vores butikker og på power.dk, så det bliver en fest at tage imod en masse glade kunder og præsentere dem for elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen.

Powers tilbud vil gå online klokken 21.00 på power.dk samt fremgå af Flatpanels oversigt over de bedste tilbud fra Black Friday 2018.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |