Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBilligere Xbox One uden disc-drev i 2019 - rygte - FlatpanelsDK

Billigere Xbox One uden disc-drev i 2019 - rygte

19 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Der er ikke tale om Microsofts næste generations spilkonsol, men i stedet en billigere konsol uden disc-drev, som skal holde Xbox One kørende lidt endnu. Det skriver mediet Thurrott.

Spilkonsoller uden disc-drev?

For 10 år siden ville det have været næsten utopi at forestille sig en spilkonsol uden disc-drev. De store datamængder, som kræves for at downloade spil, kan vi efterhånden håndtere i Danmark, men i mange andre regioner er bredbånds-infrastrukturen mindre veludviklet.

Microsoft arbejder netop på sådan en konsol, fortæller insidere. Målet er at kunne tilbyde en billigere spilkonsol. Den nuværende Xbox One S koster i USA vejledende 299 dollars og kilderne peger på, at Xbox One uden drev kan blive op til 100 dollars billigere.



Byt skiver til digitale koder

Sammen med konsollen vil Microsoft angiveligt lancere et ’disc-til-digital’ program, hvor kunder kan aflevere fysiske kopier af spil for at få en digital kode til onlinebutikken, hvorfra spil kan downloades til konsollen. Det vil angiveligt ske i butikker, der samarbejder med Microsoft.

Læs også: Næste generation af Xbox lanceres i 2020 - rygte

Microsoft har allerede bekræftet, at de arbejder på en streamingtjeneste til spil. Om denne tjeneste lanceres samtidig, vides ikke. Microsoft har dog understreget, at målet er, at tjenesten også skal virke på konkurrenternes platforme.

Mediet Thurrott mener at vide, at konsollen lanceres i 2019 – måske allerede i foråret. Den har endnu ikke fået et navn og de pointerer, at planerne stadig kan nå at ændre sig.

- Kilde: Thurrott

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |