Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonElgiganten åbner i Skejby ved Aarhus sit hidtil største varehus på fredag - FlatpanelsDK

Elgiganten åbner i Skejby ved Aarhus sit hidtil største varehus på fredag

13 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

På fredag den 16. november slår Elgiganten dørene op til kædens hidtil største varehus. Det ligger i Skejby ved Aarhus. Kæden lover en ”åbningsfest helt i særklasse”.

Åbningsfest med køtilbud

Det er efterhånden blevet tradition, at elektronikkæderne markerer butiksåbninger med køtilbud på bl.a. tv-skærme. Det sker også når Elgiganten åbner sit hidtil største varehus på fredag.

- ”Når vi åbner Danmarks største Elgiganten i Skejby, så fortjener det også en åbningsfest helt i særklasse. Og det kommer vi til at give vores mange østjyske kunder. Vi har indrettet varehuset efter alle kunstens regler og jeg glæder mig enormt til at byde indenfor til åbningsfest med masser af gode tilbud,” siger adm. direktør Peder Stedal.

Varehuset spænder over næsten 5.000 kvadratmeter og vil byde på en ny afdeling for såkaldte Smart Home-produkter samt en afdeling dedikeret til gaming-produkter. Der sælges også tv-skærme, husholdnings-produkter og meget andet.


Elgiganten SKejby


Elgiganten forventer stor tilgang af kunder på åbningsdagen, hvorfor de har hevet ekstra mandskab ind og sørget for lidt mad og drikke i løbet af dagen. Åbningen er seneste skud i den priskrig på elektronik, som allerede har givet danskerne store rabatter på bl.a. OLED-tv.

Der vil på åbningsdagen være produkter såsom 40” Samsung NU7125, Apple iPad, Apple iPhone 7 og Red Dead Redemption 2 til 1 krone. De andre åbningstilbud afsløres onsdag klokken 17.00 på dette link. De bedste tilbud på TV/AV vil kunne findes i Tilbudsjagten. Butikken på Karl Krøyers Vej 25 i Skejby ved Aarhus slår dørene op på fredag den 16. november klokken 7.00.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |