Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNintendo har solgt over 10 mio. retro-spilkonsoller - FlatpanelsDK

Nintendo har solgt over 10 mio. retro-spilkonsoller

07 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Nintendo har bekræftet, at salget af de to retro-konsoller, NES og Super NES, har passeret 10 millioner enheder. Gamere er tydeligvis klar til at betale for nostalgi.

Nintendo forventer større efterspørgsel

NES Classic og Super NES Classic er retro-spilkonsoller og en hyldest til de originale spilkonsoller, som blev solgt i 80’erne og 90’erne. De nyere retro-modeller leveres med en håndfuld spil fra de to æraer præ-installeret

Efter lanceringen i slutningen af 2016 har Nintendo kæmpet med at holde trit med efterspørgslen. Selskabet siger nu, at det globale salg har krydset en milepæl med 10 millioner enheder.

- “Det samlede globale salg af NES Classic Edition og Super NES Classic Edition har passeret 10 millioner enheder,” sagde Shuntaro Furukawa, president, Nintendo.


NES Classic Edition


Gamere elsker nostalgi og det viser sig, at de er klar til at betale for retro-konsoller for at genopleve barndomsminderne og spil som Super Mario, Donkey Kong og The Legend of Zelda. Andre selskaber er nu også sprunget med på vognen. Sony lancerer snart PlayStation Classic.

Nintendo forventer, at efterspørgslen stiger yderligere da sæsonen for julesalg snart skydes i gang i mange regioner.

- “Super NES Classic Edition, udgivet i efteråret, og NES Classic Edition, genudgivet i juni i år, fortsætter begge med at sælge som must-have produkter og det faktum, at de er så overkommeligt prissat, indikerer, at der vil være endnu større efterspørgsel i julesæsonen,” sagde Furukawa.

Så hvad med Nintendo 64? Let’s-a go!

- Kilde: Nintendo

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |