Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower Holbæk åbner på fredag med "vanvittige køtilbud" - FlatpanelsDK

Power Holbæk åbner på fredag med "vanvittige køtilbud"

06 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

På fredag den 9. november slår Power dørene op i Holbæk Mega Center. Det bliver med ”vanvittige køtilbud” fra morgenstunden, lyder det.

Power i Holbæk

Power har i en periode holdt igen med nye butiksåbninger for at fokusere på lønsomheden, men fra på fredag går det løs igen. Det bliver med køtilbud fra morgenstunden, herunder på tv-skærme.

- ”På fredag åbner vi vores første butik på Sjælland uden for Storkøbenhavn, så vi har planlagt det helt store skyts. Vi har vanvittige køtilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden – og Radio SLR sender deres morgenshow live fra butikken. Holbækkerne har allerede taget godt imod nyheden om, at vi etablerer os her i Holbæk Mega Center - og det forpligter. Vi har derfor gjort os ekstra umage, og jeg garanterer for, at det bliver et brag af en åbningsfest,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos Power.

Butikken er 1300 kvadratmeter stor og ligger i Holbæk Meda Center. Ligesom ved tidligere åvninger vil der blive serveret morgenkaffe og croissanter til de fremmødte. I butikken finder man klassisk forbrugerelektronik, herunder tv-skærme, samt hårde hvidevarer.


 Power Lyngby Fra åbning af Power Lyngby


Power forventer, at godt 5000 mennesker lægger vejen for den nye butik på åbningsdagen. Der vil være 80 ansatte på plads ved åbningen.

- ”Med vores Holbæk-åbning skruer vi op for konkurrencen og ned for priserne her i regionen. Butikken har et stort opland, så vi forventer både på fredag og i fremtiden et stort rykind af forbrugere fra hele Sjælland, der gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen.

Med åbningen skydes november måned, der står i tilbuddets tegn, for alvor i gang. I løbet af december afholdes også Singles Day og naturligvis Black Friday. Da Power tidligere åbnede nye butikker på stribe satte det gang i en priskrig, der blandt andet gav danskerne de laveste priser på OLED-tv, ifølge LG. Holbæk er Powers 13. butik.

Power Holbæk slår dørene op på fredag den 9. november klokken 7.00. Åbningstilbud afsløres senere i dag på power.dk.

Opdatering: Tilbud er offentliggjort og nu tilføjet i Tilbudsjagten.

Fakta om Power Holbæk

Adresse:
POWER Holbæk
Stenhusvej 74
4300 Holbæk

Åbningsweekenden:
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 17:00

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |