Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonElgiganten åbner ny Roskilde-butik med "ekstraordinære køtilbud" - FlatpanelsDK

Elgiganten åbner ny Roskilde-butik med "ekstraordinære køtilbud"

24 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Det nye varehus i Roskilde slår dørene op til "en kæmpe åbningsfest" på fredag den 26. oktober klokken 7.00. Åbningstilbuddene afsløres senere i dag.

Nyt varehus i Roskilde

Elgiganten er flyttet i nye lokaler på Industrivej 54 i Roskilde. Butikken åbner på fredag og det fejres med åbningstilbud på en lang række produkter, herunder tv-skærme.

- “Jeg tør godt love, at den nye Elgiganten er blevet Roskilde og omegns flotteste elektronik- og hvidevareforretning. Vi har samlet alt det nyeste og bedste inden for elektronikken og hvidevarernes verden i topmoderne og lækre omgivelser,” siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Foruden tv-skærme, generel forbrugerelektronik og hårde hvidevarer, vil det større varehuse have en afdeling dedikeret til gaming.


Elgiganten Roskilde


Elgiganten oplyser, at tilkørsels- og parkeringsforhold er forbedret i forhold til den tidligere placering i Roskilde. Man regner med, at der bliver tryk på fra morgenstunden på fredag til åbningsfesten. Til opgaven har man trukket ekstra personale ind.

- ”Vi lever for glade kunder, og vi sætter en stor ære i, at de får en god oplevelse, når de besøger os, og jeg glæder mig til at byde dem indenfor i det nye varehus i Roskilde. Det bliver en kæmpe åbningsfest,” lover Peder Stedal.

Butikken kan findes på Industrivej 54 i Roskilde. Den åbner på fredag den 26. oktober klokken 7.00. Åbningstilbuddene afsløres klokken 17.00 i dag på denne side.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |