Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy OP2 TV-stander fra dansk møbeldesigner - FlatpanelsDK

Ny OP2 TV-stander fra dansk møbeldesigner

09 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

OP2 er en ny TV-stander og den anden i rækken fra den danske møbeldesigner Malte Kidde og hollandske Vogel’s. Møblet har et smalt design, der kan bære større TV og med mulighed for at montere en soundbar.

Vogel’s OP2 TV-stander

Da Flatpanels i sidste måned fortalte historien om, hvordan det dansk-designede produkt OP1 var blevet en international salgssucces under hollandske Vogel’s, fik vi også indblik i et nyt TV-møbel kaldet OP2. Det er i dag blevet præsenteret på designmessen VTwonen i Holland.

OP2 er det andet TV-møbel i rækken fra den danske møbeldesigner Malte Kidde. Det erstatter ikke OP1, men er skabt ud fra ønsket om, at det kan indgå i stuens indretning på andre måder.


Vogels OP2


- ”Med vores nye OP2 rammer vi endnu engang plet med tanken om at tv’et bliver en integreret del af vores interiør, og binder vores elektroniske apparater sammen med stuen, i et skandinavisk DNA og udtryk,” lyder det fra Malte Kidde. ”OP2 har til forskel fra sin lillebror, et smallere design der gør det muligt at sætte det tæt mod væggen, samt større tv, og med muligheden for at montere soundbars for ekstra god lyd og oplevelse.

Ligesom OP1, vil det være muligt at montere PlayStation og andre elektroniske bokse på bagsiden vha. tilbehøret Ophang, som har justerbare læderstropper. Der er desuden mulighed for at montere en soundbar nederst vha. Opsound-tilbehøret.


Vogels OP2


Vogel’s oplyser, at OP2 passer til tv-størrelser på op til 77 tommer og maksimalt 50 kg. Det produceres i Europa, er udført i FSC-certificeret matlakeret egetræ og har kabelføring i bagbenet.

- ”OP2 viser at Vogel’s endnu engang forstår sammenspillet og vigtigheden af at vores elektroniske apparater kan tale et fælles sprog med sit design og udtryk, der passer ind med vores måde at indrette på,” siger hollandske Vogel’s, der præsenterer OP2 i Next-serien. ”Vi vil gerne vise at vi har førertrøjen på inden for tv-ophæng og tilbehør til tv, og med vores samarbejde med Malte, er vi helt sikre på at vi igen rammet plet med hvordan tv og indretning går hånd i hånd.”

Læs også: Ny OP2 TV-stander fra dansk møbeldesigner

Malte Kidde fortæller, at der er blevet ”solgt rigtig mange” OP1 TV-møbler i over 50 lande, men at gennembruddet i Danmark endnu ikke er kommet. Partnerne håber på, at OP2 kan ændre på sagen.

Vogel’s OP2 koster 900 Euro, hvilket svarer til 6.700 kroner. Det kan købes nu. Læs mere på vogels.com.


Vogels OP2


Vogels OP2


Om Vogel’s OP2 TV-møbel

OP2
- Passer til tv størrelser op til 77” ved max 50kg.
- Lavet i matlakret FSC certificeret egetræ.
- Kabelføring i bagben
- Kan fås med og uden soundbar
- Kommer med unikt metallogo og serienummer.
- Produceret i Europa

Tilbehør
- Opsound – System til montering af soundbar
- Ophang – Læder ophæng til konsoller og andre bokse.

Malte Kidde
- Dansk Arkitekt med stor interesse for møbeldesign historie, og elektronik.
- Vinder af GIO Design Award 2017 for tv standeren OP1 i Holland.
- Har solgt sit design i mere end 50 lande rundt i verden.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |