Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmerikansk tjeneste afprøver nyt koncept: gratis filmstreaming med reklamer - FlatpanelsDK

Amerikansk tjeneste afprøver nyt koncept: gratis filmstreaming med reklamer

19 Oct 2016 | Rasmus Larsen |

En af de største filmudlejningstjenester i USA, Vudu, prøver kræfter med et nyt koncept. Som tillæg til at sælge og udleje film, giver de brugerne adgang til at streame film i HD-kvalitet gratis med reklamepauser.

Gratis filmstreaming med reklamer

Vudu er i dag en af de største amerikanske filmtjenester online. De udlejer og sælger film enkeltvis via streaming, ligesom det kendes fra iTunes, Google Play Film og Blockbuster.

I denne uge lancerer Vudu et nyt koncept kaldet ’Vudu Movies on Us’, hvor man kan streame film gratis mod at man er villig til at se ”begrænsede reklamer” undervejs.

- “With Vudu Movies on Us, customers can watch HD movies and TV for free, and on-demand, with limited commercials,” sagde Jeremy Verba fra Vudu. “Millions of customers already buy and rent content on Vudu on a monthly basis. This new service provides value for customers who want to watch movies and TV for free, when and how they wish to watch, without sacrificing quality.”

Vudu Movies


En model til andre lande?

Det er uklart om det er hele filmkataloget, som kan streames gratis. Selskabet nøjes med at sige, at det gælder ”tusindvis af gratis film og tv-titler”. Der fremhæves bl.a. ‘Mad Max’, ‘True Grit’, ‘Abduction’ og ‘School of Rock’. Filmene streames i 1080p HD-kvalitet og typisk Dolby Digital-sound.

Vudu er som bekendt ikke officielt tilgængelig i Danmark. Det er den amerikanske butikskæde Walmart, som står bag tjenesten. For at benytte sig af muligheden for at streame film gratis, skal man navigere til en ny fane i den nuværende app, som er tilgængelig på tværs af en lang række enheder.

Det bliver interessant at se om konceptet bliver en succes. Måske en model for en dansk filmtjeneste?

- Kilde: Vudu

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |