Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay præsenterer første originale tv-serie, Swedish Dicks - FlatpanelsDK

Viaplay præsenterer første originale tv-serie, Swedish Dicks

17 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Viaplay følger i sporet på konkurrenter såsom Netflix og HBO og præsenterer sin første ”originale” serie, som kun kan ses på Viaplay. Det bliver serien ”Swedish Dicks”.

Viaplay’s første tv-serie

Når du tænder Viaplay i dag har du adgang til film, tv-serier, dokumentarer og sport produceret af en række forskellige studier. Viaplay tager nu et skridt, der bringer dem tættere på produktionen. På den måde kan de have eksklusiv adgang til materialet og give premiere i hele Norden samtidig.

- ”Vi er meget spændte over at kunne introducere Viaplay´s første originale serie – Swedish Dicks, og derfor kunne udvide vores udbud endnu mere. Det er en international produktion, som foregår i LA med skuespillere som Peter Stomare og andre store nordiske navne. Vores brugere kan forvente en fuldstændig unik og underholdende serie”, siger Jakob Mejlhede Andersen, EVP MTG Programming and content Development Chief Content Officer, MTGX & Viaplay.

Swedish Dicks


I hovedrollerne finder man Peter Stomare, der bl.a. har været med i The Big Lebowski og The Blacklist samt Johan Glans, der to gange er kåret til Sverige’s sjoveste komiker. Det er Peter Settman fra Brain Academy og Viking Brothers Entertainment, der producerer.

- ”Det er virkeligt spændende at levere den første originale Viaplay-serie nogensinde med de største navne fra Sveriges skuespiller- og humor-elite. Swedish Dicks minder ikke om noget andet, der er set før, og er den perfekte blanding af hylende morsomme øjeblikke og dialog med mere seriøse undertoner”, fortæller Peter Settman, der er producer på Swedish Dicks.

Netflix, HBO og senest TV2 Play engagerer sig også i skabelsen af tv-serier. Senest har Netflix lanceret deres første film med Beasts of No Nation. DR har også eksperimenteret med at give en hel sæson af en tv-serie premiere online på DR TV før den sendes på tv-kanalerne.

Swedish Dicks får premiere i hele Norden, eksklusivt på Viaplay, i løbet af 2016. Abonnement kan oprettes på viaplay.dk, hvor de tilbyder første måned gratis.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |