Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlex klar på ny Apple TV boks - FlatpanelsDK

Plex klar på ny Apple TV boks

03 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

En mindre fejl forhindrede Plex i at lancere i fredags, men henover weekenden er app’en blevet klar og den kan nu findes i App Store på den nye Apple TV boks. Plex kalder det for en af deres mest feature-komplette apps.

Plex til tvOS

Plex lancerer i dag for første gang en officiel app på Apple TV boksen. Holdet bag mediestreamer-softwaren lægger da heller ikke skjul på, at de i mange år har ønsket at være med på boksen, men først med den åbne App Store i tvOS er det blevet muligt uden kreative smuthuller. Plex siger, at det har taget omkring 5 uger at udvikle app’en.

Plex på Apple TV


Brugerfladen er et miks af Plex’s typiske designsprog og Apple’s designskabeloner, der er indført med tvOS. Plex kalder den ”smuk” og siger, at det funktionalitetsmæssigt er en af de mest omfattende app de har frigivet på nogen platform. Du kan læse lidt mere om udviklingen i kilden.

Plex på Apple TV


Med Plex kan du se dine film og tv-serier, nyde feriebilleder og lytte til din musik over hjemmenetværket. Som altid henter app’en information om film og tv-serier fra filmdatabaser, så du automatisk får filmcovers og information om handling og skuespillere. Filmvurderinger hentes fra bl.a. Rotten Tomato. Der er også mulighed for at afspille trailere og markere film som ”set”. Visse funktioner er dog forbeholdt betalende "Plex Pass"-kunder.

På startskærmen af Apple TV får du desuden præsenteret indhold fra app’en, hvis du hiver Plex-logoet op i øverste række.

Plex på Apple TV


Plex kan hentes fra App Store nu. App’en er gratis. For at bruge den skal du også opdatere til seneste udgave af Plex Media Server på den PC eller NAS, som du har mediefilerne lagret på.

Der kommer ingen officiel Plex-app til den gamle boks.

Plex på Apple TV


Plex på Apple TV


- Kilde: Plex

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |