Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee lancerer opdateret web-univers til tv-kunderne - FlatpanelsDK

YouSee lancerer opdateret web-univers til tv-kunderne

27 Oct 2015 | Rasmus Larsen |

Hvis du er tv-kunde hos YouSee har du også adgang til tv-kanaler og muligvis film og tv-serier på PC, tablet og telefon. På de sidstnævnte platforme foregår det via en app, men på PC’en sker det via en hjemmeside. Det er web-delen, som i dag får en stor overhaling på brugerflade og teknik.

Nyt YouSee web-univers

Hvis du allerede bruger ”YouSee TV & Film” på telefonen via en app, vil den nye web-brugerflade nok virke bekendt. YouSee har nemlig hentet inspiration til web-delen fra deres app. Der er også sket ændringer bag facaden, som skal gøre siden hurtigere, siger YouSee.

- ”Vi har valgt at tage udgangspunkt i det univers, brugerne allerede kender fra vores apps. Derved skaber vi genkendelighed og en ensartet oplevelse, uanset om du logger ind på din mobil, tablet eller pc,” siger René Brøchner.

YouSee på web


Tjenesten bruges i dag af over 100.000 brugere dagligt og er hentet mere end 1 million gange på forskellige internetopkoblede enheder. For at få adgang kræver det, at man også har tv-kanaler via antennestikket på hjemmeadressen. YouSee sælger endnu ikke adgang særskilt.

Nu mangler YouSee blot den nye tv-boks for at gøre oplevelsen komplet, forlyder det. Den nye tv-boks kommer i starten af 2016.

- ”Vi har opbygget Danmarks største underholdningsunivers og mangler nu bare vores nye tv-boks for at gøre oplevelsen komplet. For selvom vi ser en markant stigning i streaming på mobil og tablet, er en god film nu bedst på den store skærm. Dén opgave bliver boksens vigtigste mission – den skal levere den fulde on demand-tv-løsning, hvor du selv bestemmer, hvad du vil se hvornår.” afslutter René.

Det nye web-univers kan findes på tv.yousee.dk.

Fakta

Det er ikke kun på overfladen, at det nye website har hentet inspiration fra app-verdenen. Også i de lidt mere tekniske lag er der arbejdet med at skabe en app-lignende oplevelse:
  • Websitet har bl.a. et eventbaseret front end, som betyder, at siderne opdaterer sig selv, uden at brugerne skal refreshe. En vigtig detalje i et univers med tv hvor indholdet hele tiden skifter.
  • Websitet er bygget som en full scale single page app, hvor sitet indlæses som en app i browseren. Det giver hurtigere performance, end man kender det fra almindelige hjemmesider, og hvor skift mellem sider vises med animationer i stedet for spindere eller sideindlæsninger.
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

    14 Jun 2024 |

    Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

    14 Jun 2024 |

    Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

    13 Jun 2024 |

    Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

    13 Jun 2024 |

    Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

    12 Jun 2024 |

    Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

    12 Jun 2024 |