Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung sender tv-serie-afhængige til Himalaya i 100 dage - FlatpanelsDK

Samsung sender tv-serie-afhængige til Himalaya i 100 dage

25 Sep 2015 | Rasmus Larsen |

Og det er for at give seeren mulighed for at se flere tv-serier, ikke færre. Samsung vil med konkurrencen ”Catch Up Grant” give en person mulighed for at blive sendt afsted til Himalaya-bjergene i 100 dage - med løn - for at få ’catchet op’ på sine tv-serier.

Se tv-serier i 100 dage

Der produceres flere tv-serier end nogensinde og danskerne har taget mange af dem til sig. En undersøgelse, som Samsung har foretaget, viser, at hver 10. dansker beskriver deres seriekiggeri som ”slavisk”.

Og hvad gør man så, hvis man ikke kan nå at følge med i det hele? Samsung mener, at det er en oplagt mulighed for at tage lidt fri fra arbejde og ”catche” op på tv-serierne. De vil derfor sende en stresset dansker afsted til Indien i et kloster med udsigt over Himalaya-bjergene. Her står en af Samsungs SUHD-skærme med internetopkobling og adgang til streamingtjenester.

Himalaya


- ”Catch up Grant er en konkurrence målrettet den virkelig dedikerede TV-serie-entusiast, og for dem som vil følge med, men af forskellige årsager ikke har mulighed for at se så meget TV, som de gerne ville. Og hvad er bedre end at gøre det så langt væk fra hverdagens stress som muligt og på vores nyeste Samsung SUHD-tv.” siger Henrik Lethagen, Marketing Manager CE hos Samsung

Samsung betaler udgifterne til rejsen og de basale behov samt en ”månedsløn” på 15.000 svenske kroner; i alt op til 150.000 svenske kroner, alt inklusiv, før skat.

Idéen til konkurrencen er opstået efter en undersøgelse om tv-serier blandt nordiske kunder. Samsung skriver: ”Knap hver femte (19 %) af dem, der ser TV-serier, angiver, at de ser serier hver dag, og 39 procent siger, at de ser serier hver uge. Mest almindeligt er det, at man følger med i én serie ad gangen (37 %), men hele 13 procent siger, at de følger med i tre serier samtidigt. Af alle dem, der ser TV-serier, siger knap halvdelen (41 %), at de er meget interesserede, og at de hellere end gerne følger med i deres favoritserier. Mere end hver tiende (11 %) beskriver ligefrem deres serie-kigning som slavisk. De føler således, at de skal se et afsnit, så snart det er tilgængeligt.”

Hvis det lyder som noget for dig, kan du ansøge på catchupgrant.com inden d. 4. oktober. Det foregår fra november 2015 til februar 2016.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |