Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle's Nexus Player tager første skridt ind i Europa - FlatpanelsDK

Google's Nexus Player tager første skridt ind i Europa

26 Mar 2015 | Rasmus Larsen |

Efter at have lanceret Nexus Player - det første Android TV-produkt - i USA og Canada i slutningen af 2014, har Google nu påbegyndt den europæiske ekspansion. De starter med England, hvor afspilleren sættes til salg i dag for £79 pund.

Første Android TV produkt i Europa

De første tv-skærme med Android TV kommer til Europa og Danmark over de næste par måneder og Google bruger den lejlighed til at gøre Nexus Player tilgængelig i det første europæiske land. Boksen bygger på Android TV, der er kulminationen af Google’s bestræbelser på at bringe apps, spil og ”home automation” ud i stuerne.

Den lille sorte boks har allerede en række internationale tjenester såsom Netflix, YouTube og Vevo og i dag tilføjes lokale britiske tjenester. Visse danske tjenester er også på vej til Android TV-platformen forud for lanceringen af tv-skærme, erfarer FlatpanelsDK. I mellemtiden kan man dog bruge boksen præcis som en ”Chromecast”, da den har Google Cast indbygget.

I seneste opdatering (Android 5.1) blev dansk sprog tilføjet i Android TV.

Google Nexus Player


Google siger, at Nexus Player sættes til salg i deres egen onlinebutik såvel som onlineforhandlere i England for £79. Dermed bliver det også nemmere for danskere at importere boksen indtil den officielt lander herhjemme, f.eks. fra Amazon UK, der sender til Danmark.

Vil du vide mere om Android TV, så læs vores test af Nexus Player.

- Kilde: Google UK

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |