Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix hæver pris på 4K-streaming for nye kunder - FlatpanelsDK

Netflix hæver pris på 4K-streaming for nye kunder

10 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

Nuværende abonnenter har – indtil videre – ikke noget at bekymre sig om, men nye abonnementer skal fremover vælge abonnementet til 109 kroner per måned for at kunne streame Netflix i 4K.

4K Netflix bliver dyrere

Hidtil har 4K-streaming været tilgængeligt for alle med 79 kr. abonnementet og hvis du har tilmeldt dig Netflix før september 2014, får du også lov til at blive ved med at se 4K til denne pris de næste 2 år.

Netflix hæver prisen på 4K


Fremover vil 4K Ultra HD streaming dog kræve, at du abonnerer på det dyrere abonnement til 109 kr. pr måned, som billedet fra tilmeldingen til Netflix herover angiver. Det billigste abonnement til 69 kr. giver kun SD-kvalitet.

Det er endnu begrænset med 4K-indhold på tjenesten, men lige nu og her kan du opleve House of Cards og Breaking Bad i 4K. Netflix har også sagt, at alle deres fremtidige tv-serier og film produceres i 4K. Det dyrere 109 kr. abonnement gør det desuden muligt at streame til 4 enheder samtidig.

Prisstigningen er rullet ud uden en officiel meddelelse fra Netflix i forbindelse med udvidelsen i Europa. Det skal dog retfærdigvis siges, at Netflix stadig er et af de eneste steder, hvor man kan se 4K, og sammenlignet med alternativer i USA er prisen for 4K-abonnementet ganske lav.

For at streame Netflix i 4K skal du også have et Ultra HD-tv med HEVC samt en hurtig internetforbindelse. Se vores guide her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |