Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung's trådløse tv-højttalere starter på 2290 kr. - FlatpanelsDK

Samsung's trådløse tv-højttalere starter på 2290 kr.

29 May 2014 | Rasmus Larsen |

Samsung’s nye trådløse multiroom platform ligner en oplagt konkurrent til Sonos. Højttalerne kan også tilsluttes trådløst til Samsungs Smart TV og Blu-ray-afspillere, så du kan forbedre lyden uden at trække kabler. De kommer to højttalere til at starte med.

Samsung Multiroom

Samsung lancerer til at starte med to højttalere kaldet M7 og den lidt mindre M5. De kan opsættes i ”multiroom”-opsætninger, hvor du kan afspille musik fra f.eks. Spotify og andre musiktjenester via din smartphone eller tablet.

Samsung M5


Det i sig selv er ikke nyt. Det har Sonos gjort i flere år, men Samsung har en fordel i, at systemet også kan integreres med deres andre produkter. De kan nemlig trådløst forbindes til Samsung’s 2014 Smart TV, Blu-ray-afspillere, hjemmebiosystemer og visse soundbars. På den måde er det muligt at forbedre den flade lyd fra fladskærmen nemmere end hidtil.

M7 skal koste 2990 kroner, mens M5 skal koste 2290 kroner. De findes i hvid og sort og kan købes nu. Herudover skal man bruge en 450-kroners Hub, som tilsluttes den trådløse router i hjemmet. En såkaldt Link Mate til 2600 kroner kan koble andre, ikke-Samsung enheder på systemet.

Se også frem til en test her på FlatpanelsDK inden længe, hvor vi kigger på samspillet imellem Samsungs Multiroom-højttalere og Smart TV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |