Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouBio tilføjer dokumentarkategori - FlatpanelsDK

YouBio tilføjer dokumentarkategori

01 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

YouBio gik i luften med film og tv-serier og nu kommer en dokumentarkategori, meldes det. Fra i dag tilføjes knap 120 danske dokumentarfilm i YouBio-abonnementet.

YouBio får nu dokumentarfilm

Blandt titlerne findes man dokumentarfilm som 'Burma VJ', 'I soldatens fodspor' og 'Svend', melder YouSee.

- ”Jeg er glad for, at vi med denne aftale kan være med til at skabe et kommercielt marked for danske dokumentarfilm. Interessen for dokumentarfilm har været stærkt stigende i de senere år, og det er både naturligt og fortjent, at genren kommer med på det boom, vi i øjeblikket oplever inden for abonnementstjenesterne på internettet,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

Dokumentarer på YouBio
YouBio tilføjer i dag dokumentarer til kataloget


Knap 120 dokumentarer er inkluderet og der er fra YouBios side fokuseret på danske udgivelser. Det ændrer ikke på prisen af abonnementet, som stadig er 99 kroner. Dokumentarerne kan også ses af kunder med YouSee Plus og TDC Home Trio Plus.

- "Digital distribution af film er fremtiden, og især for dokumentarfilm betyder de forskellige former for VOD, at filmene får langt flere muligheder for at komme ud på markedet og nå publikum. Vi vil gerne vise, at der er et stort og engageret publikum til danske dokumentarfilm, og med en aftale som den, vi har indgået med YouBio, får publikum nu en helt unik adgang til dokumentarfilmene" udtaler direktør Klaus Hansen fra Producentforeningen.

Aftalen gælder to år og der kommet løbende flere titler på. Halvdelen af kataloget er tilgængeligt fra i dag og resten følger i de kommende dage. Læs mere om YouBio her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |