Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason5 års tv-design: LG - FlatpanelsDK

5 års tv-design: LG

05 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

I et historisk perspektiv er fladskærmen stadig en relativ ny opfindelse, selvom de fleste af os efterhånden har en eller flere i hjemmet. Men hvordan så vores fladskærme egentlig ud for 5 år siden? I en serie af Gallerier tager FlatpanelsDK et kig på 5 års tv-design for alle de store brands indenfor fladskærms-tv. Sidste fredag kiggede vi på Sony. Denne fredag tager vi et kig på LG.

Hver fredag kigger FlatpanelsDK på en ny tv-producents designtradition. Vend tilbage næste fredag og se hvem der er i spotlyset.

LG: 5 års tv-design

I denne del af FlatpanelsDKs design-føljeton tager vi et kig på LG. Den sydkoreanske producent, der ofte kaldes lillebror til altdominerende Samsung, voksede sig stor sammen med fladskærms-tv’et og LCD-teknologiens opblomstring. LG har aldrig været bange for at prøve noget alternativt, og det har afspejlet sig i deres tv-design gennem flere generationer.

LG LM960V
Vi kigger denne fredag på LGs tv-design gennem de seneste 5 år

LG brugte ofte deres særprægede design til at kapre stor opmærksomhed på messer og udstillinger rundt om i verdenen. På IFA 2008 præsenterede LG for første gang deres knaldrøde fladskærme med et karakteristisk hul midt i rammen. Næste år var LG i front med trådløse fladskærme, der var ultratynde fordi al elektronik var flyttet ud af skærmen. Den overordnede linje for LGs tv-design har dog i mange år været slankhed og ”Rammeløse” skærme, hvor rammen er reduceret til et minimum. Højdepunkterne indenfor LG-design er deres 31” OLED-TV og deres LM960V-model fra 2012, der tilsammen er kulminationen af LGs Rammeløse-designfilosofi. Og inden længe vil LGs 55” OLED-TV flytte grænserne for tv-design og byde på surrealistisk slankhed. Se 5 års tv-design fra LG i Galleriet her, og se frem til et nyt tilbageblik hver fredag i de kommende uger.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |